Колело за упражнения за Хамстер, Играчка За Бягане на Хамстер, Тиха Пластмасова Писта за Плъхове, един gerbil, Таралежи, Чинчили, Морски Свинчета, Мишки - Лесно се прикр?

Колело за упражнения за Хамстер, Играчка За Бягане на Хамстер, Тиха Пластмасова Писта за Плъхове, един gerbil,

BGN 5.66

New

Продуктът е наличен

❤[Тихо ходово колело от дървени-пластмасови дъски] : 100% нетоксичная дървени пластмасова дъска, без шум, лесен за почистване, дезодорант ❤[Преобразуване без промяна в позицията на по височина]:Аксесоари тихи колела може да се заключва в правилната позиция, за да избегне неприятности, свързани с това, че домашен любимец не може да стане. ❤[Висококачествен нескользящий] : валяк за домашни любимци, не пада, е безопасна за употреба и лесно се побират в една клетка.Нескользящая дизайн позволява на вашия домашен любимец да не се промъкнат и да не се нараните по време на джогинг и игри. ❤[Правилните упражнения, за да остане здрав] : Насърчавайте хамстери, мишки, един gerbil и други по-малки животни до правилните упражнения, можете с часове да наблюдава техните игри, продължават да си взаимодействат и увеличаване на близостта, както и за поддържане на здраво тяло. ❤Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. ❤[Тихо ходово колело от дървени-пластмасови дъски] : 100% нетоксичная дървени пластмасова дъска, без шум, лесен за почистване, дезодорант. ❤[Преобразуване без промяна в позицията на по височина]:Аксесоари тихи колела може да се заключва в правилната позиция, за да избегне неприятности, свързани с това, че домашен любимец не може да стане. ❤[Висококачествен нескользящий] : валяк за домашни любимци, не пада, е безопасна за употреба и лесно се побират в една клетка.Нескользящая дизайн позволява на вашия домашен любимец да не се промъкнат и да не се нараните по време на джогинг и игри. ❤[Правилните упражнения, за да остане здрав] : Насърчавайте хамстери, мишки, един gerbil и други по-малки животни до правилните упражнения, можете с часове да наблюдава техните игри, продължават да си взаимодействат и увеличаване на близостта, както и за поддържане на здраво тяло. ❤Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.

Добавки за продукти

Аксесоари за колелата Niteangel Hamster Wheel - подходящи за серия колела Niteangel Super-Silent |Акрил колела| Серия New
Клетка за зайци SCARSON Мока и Бял 55,1 x24,8x47,2 От масив мура Кафяво (18,8 КГ / 41,36 кг) New
Клетка за зайци SCARSON Мока и Бял 55,1 x24,8x47,2 От масив мура Кафяво (18,8 КГ / 41,36 кг)

Тази дървена клетка за зайци от 2 слоя предоставя уютно и комфортно място, за съдържанието на дребни жив�

BGN 12.10
Петио ДОБАВИТЕ. Тоалетна за заек от керамика MATE (внос от Япония) New
Петио ДОБАВИТЕ. Тоалетна за заек от керамика MATE (внос от Япония)

Гаранция на производителя не се отнасяРазмер (ширина х дълбочина х височина) : 32.5 см Тегло : 1,16 кг., Държав

BGN 9.82
Екстри Peter ' S Nature За малки животни, резени ябълка, 1 унция. New
Екстри Peter ' S Nature За малки животни, резени ябълка, 1 унция.

Екстракт От Ябълки найвисок класПриродата На Питър Лекува.Без добавки, консерванти и Аромати.Екстракт �

BGN 29.44