Елек с Заек Anelekor, Шлейка и каишка, Регулираща се Клетчатая Облекло със Заек, Защита от Бягство, за Разходки, Джогинг, Дрехи за Малките Животни, за Котето, за Морски Св?

Елек с Заек Anelekor, Шлейка и каишка, Регулираща се Клетчатая Облекло със Заек, Защита от Бягство, за Разходки, Джогинг,

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

【Размерът на средната】 : Обиколката на врата /6,6-86 см; Обиколка на гърдите / 9,8-12,5 инча; Дължина на гърба/5,7 инча, дължина на каишка/xx, подходящи за повечето малки животни, като зайци, морски свинчета, китен, мъничък пудел и други домашни животни, с подобен размер. 【Мек материал】 : Дрехи за разходки с малки животни, изработени от качествени памучни и полиестерни влакна, приятна за кожата и удобна каишка - изкуствен кристал. 【Изискан дизайн】 : Изцяло ръчно изработени, отзад има сладък лък, а поясная част е украсена с малки помпоном, дори и каишка от целия изкуствен кристал, който наистина красива и нежна. 【Удобен 】 : Устойчиво D-образен пръстен, разработен на гърба, може да се намали натискът върху шията на вашия домашен любимец и по-добро гарантиране на сигурността на вашия любимец. 【Лесно за носене】 : Регулируема пластмасова обтегач както на врата, така и на гърдите, може да се регулира по подходящ размер за вашия домашен любимец и на вашето кученце лесно да се носи и да стреля. 【Размерът на средната】 : Обиколката на врата /6,6-8.6 см; Обиколка на гърдите / 9,8-12,5 инча; Дължина на гърба/5,7 инча, дължина на каишка/xx, подходящи за повечето малки животни, като зайци, морски свинчета, китен, мъничък пудел и други домашни животни, с подобен размер. 【Мек материал】 : Дрехи за разходки с малки животни, изработени от качествени памучни и полиестерни влакна, приятна за кожата и удобна каишка - изкуствен кристал. 【Изискан дизайн】 : Изцяло ръчно изработени, отзад има сладък лък, а поясная част е украсена с малки помпоном, дори и каишка от целия изкуствен кристал, който наистина красива и нежна. 【Удобен 】 : Устойчиво D-образен пръстен, разработен на гърба, може да се намали натискът върху шията на вашия домашен любимец и по-добро гарантиране на сигурността на вашия любимец. 【Лесно за носене】 : Регулируема пластмасова обтегач както на врата, така и на гърдите, може да се регулира по размер за вашия домашен любимец и на вашето кученце лесно да се носи и да стреля.

Добавки за продукти

Подложка за Гнезда Хамстер от Билки Стив Спенсър Сплетен за Малка Домашна Протеини New
Подложка за Гнезда Хамстер от Билки Стив Спенсър Сплетен за Малка Домашна Протеини

Подложка за Гнезда Хамстер от билки За Малка Домашна БелочкиНомер на модел : Билков подложка за домашни

BGN 3.33
Регулируема мека шлейка Niteangel с Еластична каишка за Зайци (M, Черен) New
Регулируема мека шлейка Niteangel с Еластична каишка за Зайци (M, Черен)

Среден размер, подходящ за заек или за малки зайциЗдрав мрежест материал, мек и удобен в чорап с кожена п

BGN 1.67
Чанта за Хранене на Морски Свинчета 2 за Малки животни Чинчила Черна New
Чанта за Хранене на Морски Свинчета 2 за Малки животни Чинчила Черна

Безопасни материали : Тази ясла е изработена от висококачествен плат Оксфорд 600 D, което гарантира вашат�

BGN 42.24