Открит Дървен Курника, Голяма Клетка за Зайци, Къщи за Дребни Животни и Местообитания, Клетка за Птици, Клетка за Домашни Любимци, Градински Клетка в Задния Двор с М?

Открит Дървен Курника, Голяма Клетка за Зайци, Къщи за Дребни Животни и Местообитания, Клетка за Птици, Клетка за Домашни Любимци,

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

?【ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО ЗА ПРАКТИКУВАНЕ на】 размери : 213x176x152 cm / 83,8x69,2x59,8 инча Нашата переноска за домашни любимци с плъзгащи се врати и рампи за вашите пилета, патици и зайци, за да могат лесно да попаднат в помещение, където те се съдържат.Над рампа разполага с дървени брони, които подхлъзване птици назад. ?【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Издръжлив материал от мура се съчетава с покрив от PVC-керемиди с висока плътност, която е да са водоустойчиви и устойчиви на слънце, осигуряване на сухо и комфортно място за вашия домашен любимец, в дъждовни дни.Растерна задвижваната в горната част позволява да се провери, тъй като там вашият домашен любимец, без да го притеснява. ?【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Подвижна разтегателен тава улеснява почистването и осигурява чиста и здравословна околна среда за вашия домашен любимец.Висококачествено сетчатое фехтовка осигурява здравословен начин на живот на домашните птици.Благодарение на скатной покрива на вашата домашна птица може да излезем навън, дори в дъждовни дни.Огради са необходими за вентилация на домашните птици, както и те ще защити вашата домашна птица от външни хищници. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Внимателно изработена конструкция с отлична якост и стабилност на клетката идеалното убежище не само за зайци и пилета, но и за други дребни животни. ?【ЛЕСЕН МОНТАЖ】 Тази къща за домашни любимци ще стане идеално за декорация на вашата градина или двор.Като всички детайли, стъпка по стъпка инструкции и необходимите инструменти, за да можете бързо и лесно да се събере. ?【ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО ЗА ПРАКТИКУВАНЕ на】 размери : 213x176x152 cm / 83,8x69,2x59,8 инча. Нашата переноска за домашни любимци с плъзгащи се врати и рампи за вашите пилета, патици и зайци, за да могат лесно да попаднат в помещение, където те се съдържат.Над рампа разполага с дървени брони, които подхлъзване птици назад. ?【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Издръжлив материал от мура се съчетава с покрив от PVC-керемиди с висока плътност, която е да са водоустойчиви и устойчиви на слънце, осигуряване на сухо и комфортно място за вашия домашен любимец, в дъждовни дни.

Добавки за продукти

Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10. New
Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10.

Когато вие просто искате подобърНие от ферма "Плакучая върба" направихме проучване и открихме найчисто�

BGN 17.00