Колело за бягане за котки във формата на Охлюв, Симулатор за Неблагодарна за котки, Без загуба на тегло При Движение на домашни любимци, Колело За Бягане От Масивна ?

Колело за бягане за котки във формата на Охлюв, Симулатор за Неблагодарна за котки, Без загуба на тегло При Движение

BGN 36.55

New

Продуктът е наличен

【 Безвреден за домашни любимци дървен материал 】 е Изработен от безвредни за домашни любимци дървен материал с полипропиленова субстрат, нетоксичен и без мирисСъстои се от широка основа и големи кръгли колела.Отлична устойчивост осигурява безопасността на котките по време на игра. 【 Ползи за котки и мебели 】 Колело за упражнения котка може да се подобри физическото и психическото здраве на вашата котка, бегая на него, котки стават щастливи, изразходват повече енергия и губят тегло.Тя може да се използва като когтеточки за котки, дръжте ги настрана от вашия диван, матрак, намаляване на потенциалните щети на мебели. 【 Малка междина и Безшумни колела】 Малка междина не позволява на притискане на котешки лапи, ги защитава по време на забавно развлечение.На долния вал е снабден с копчета шкивами, така че е котешки колелото не ще алармата на своя сън, дори и ако вашата котка се тренира през нощта. 【 Лесен монтаж и почистване на 】 Всички необходими детайли и подробни указания са включени в комплекта, така че един възрастен може бързо да изпълни това упражнение е за котки.Просто точка почистете дървото влажна кърпа или гъба и при необходимост пропылесосьте полипропилен килим. 【Задоволително обслужване 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Можете също така да поставите това в раздел въпроси и отговори на други купувачи могат да отговорят на вашия въпрос. 【 Безвреден за домашни любимци дървен материал 】 е Изработен от безвредни за домашни любимци дървен материал с полипропиленова субстрат, нетоксичен и без мирис.Състои се от широка основа и големи кръгли колела.Отлична устойчивост осигурява безопасността на котките по време на игра. 【 Ползи за котки и мебели 】 Колело за упражнения котка може да се подобри физическото и психическото здраве на вашата котка, бегая на него, котки стават щастливи, изразходват повече енергия и губят тегло.Тя може да се използва като когтеточки за котки, дръжте ги настрана от вашия диван, матрак, намаляване на потенциалните щети на мебели. 【 Малка междина и Безшумни колела】 Малка междина не позволява на притискане на котешки лапи, ги защитава по време на забавно развлечение.На долния вал е снабден с копчета шкивами, така че е котешки колелото не ще алармата на своя сън, дори и ако вашата котка се тренира през нощта. 【 Лесен монтаж и почистване на 】 Всички необходими детайли и подробни указания са включени в комплекта, така че един възрастен може бързо да изпълни това упражнение е за котки.Просто точка почистете дървото влажна кърпа или гъба и при необходимост пропылесосьте полипропилен килим. 【Задоволително обслужване 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

- Material: Wooden Material & Polypropylene Runway
- Product Dimensions:
110cm (43 1/4)L * 34cm (13 3/8)W * 102cm (40 1/8)H Suitable for cats under 7.5 kg (16 pounds):
- More Information on pictures:
◆ Package List:
- 1 X Exercise Wheel for Cats:
◆ Features:
- Strong & Stable Wooden Structure:
- Spins Quietly and Smoothly:
- Suitable for Scratching as Well:
- Simple and Easy to Install:
- Replaceable Scratching Pad:
- Easy to Clean:
◆ Note:
- This is exercise equipment for cats, and it takes practice to be proficient in using it, some may take a long practice to become proficient.:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
◆ Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, please feel free to contact us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks! :

Добавки за продукти

Спрей за почистване на клетки на малки животни Bogaclean без мирис New
Спрей за почистване на клетки на малки животни Bogaclean без мирис

Биоактивное средство за отстраняване на петна и миризми, за къщи, за гризачи, навеси за гризачи, транспо�

BGN 15.45
Подложка за Гнезда Хамстер от Билки Стив Спенсър Сплетен за Малка Домашна Протеини New
Подложка за Гнезда Хамстер от Билки Стив Спенсър Сплетен за Малка Домашна Протеини

Подложка за Гнезда Хамстер от билки За Малка Домашна БелочкиНомер на модел : Билков подложка за домашни

BGN 3.33
Аксесоари за колелата Niteangel Hamster Wheel - подходящи за серия колела Niteangel Super-Silent |Акрил колела| Серия New