Tfwadmx Хомячий Подложка от Мъх Органично Спално Бельо Среда Декор за Джудже Сирийските Хамстери един gerbil Мишки, Дегу Заек или Друг Фин Животински (Мъх (2 ЕЛЕМЕНТА))

Tfwadmx Хомячий Подложка от Мъх Органично Спално Бельо Среда Декор за Джудже Сирийските Хамстери един gerbil Мишки, Дегу

BGN 2.00

New

Продуктът е наличен

【Декор среда 】 - Ако искате да гнездят на вашия хамстер е по-забавно и по-удобно, можете да изберете нашата легло от мъх, които могат да се разделят на няколко места клетка за хамстери, така че те могат да се ползват, да се отпуснете или да направи нещо, например, да пълзи, да се изгради, дълбае, да копаят и т 【 Добра адсорбция 】- Носилката от хомячьего мъх е отличен адсорбентом и може да помогне за контрол на неприятните миризми в рова на вашия домашен любимец и да запазва въздуха свеж.Материал от мъх и помага за запазване на гнездо хамстери сухи. 【Безопасно и лесно почистване】- Нашият естествен мъх избират и сортират, той е чист, безопасен и има естествен аромат, можете да се разложи на мъх на дъното на клетка за хамстери, за да добавите зеленина.Можете също така да вземете няколко парчета и ги сложете между играчки за хамстери, да запълни празнините в сигурността. 【Добавете мистерия】 Можете да нанесете този мъх субстрат на върха на дървени извити крак или вътре в тях. легло от мъх и може да се побере вътре гнездото на хамстер или на платформа.Това помага на хомяку да получават удоволствие от това, че той се крие, и му дава повече уединение. 【Широко приложение】- получавате 2 опаковки отпадъци от хомячьего мъх, всяка опаковка тежи 0,44 кг. Подходяща за хамстери, морски свинчета, един gerbil, зайци, чинчили, порове, таралежи, птици или други влечуги. 【Декор среда 】 - Ако искате да гнездят на вашия хамстер е по-забавно и по-удобно, можете да изберете нашата легло от мъх, които могат да се разделят на няколко места клетка за хамстери, така че те могат да се ползват, да се отпуснете или да направи нещо, например, да пълзи, да се изгради, дълбае, да копаят и т. 【 Добра адсорбция 】- Носилката от хомячьего мъх е отличен адсорбентом и може да помогне за контрол на неприятните миризми в рова на вашия домашен любимец и да запазва въздуха свеж.Материал от мъх и помага за запазване на гнездо хамстери сухи. 【Безопасно и лесно почистване】- Нашият естествен мъх избират и сортират, той е чист, безопасен и има естествен аромат, можете да се разложи на мъх на дъното на клетка за хамстери, за да добавите зеленина.Можете също така да вземете няколко парчета и ги сложете между играчки за хамстери, да запълни празнините в сигурността. 【Добавете мистерия】 Можете да нанесете този мъх субстрат на върха на дървени извити крак или вътре в тях.

Добавки за продукти

Топка за джогинг Kaytee 13 Различни цветове За домашни Плъхове и Чинчили New
Топка за джогинг Kaytee 13 Различни цветове За домашни Плъхове и Чинчили

Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начинТова е отлично място за временно с�

BGN 1.67
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми] New
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми]

Характеристики на RGP529 : Тъкани билков мат Идеален за зайци и повечето дребни животни Предпазва чувствит

BGN 29.03
Удобен начин за пътуване из Веселому тунела New
Удобен начин за пътуване из Веселому тунела

гъвкава еластична гибочная тръбазащита от атмосферни влияния средство от скука 90 см x 15 см гъвкава елас�

BGN 10.00
Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча New
Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча

колелото на мишката от телени мрежи 4 1 / 2 предотвратява попадането на крака и опашки по време на джогинг

BGN 1.33