Преносим Кошарката за зайци Fhiny, Дишаща Палатка за дребни животни за предпазване от бягство на мълния, Джобно Складное Огради за упражнения на закрито и на открито ?

Преносим Кошарката за зайци Fhiny, Дишаща Палатка за дребни животни за предпазване от бягство на мълния, Джобно Складное

-51 %

BGN 8.63

New

Продуктът е наличен

? [Материал на премиум] : подвижна площадка за малки домашни любимци е изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, вкара плат и пластмасова скоба, лек и удобен, в переноске, подходящ за площи, улици, туристически и къмпинг, осигурявайки комфортно игралното пространство за вашите малки животни ? [Перфектен размер] : кошарката за зайци размери 28,74 "Д х 28,74 "Ш х 16,93"В, подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, порове, котенца и други дребни животни.Никога не се притеснявайте за това, което се играе на открито със своите пухкави домашни любимци. ? [Дишаща мрежа] : кошарката за пор изпълнена със здрава мрежа наоколо и на върха, която е проветрено и пропуска въздух, пор може ясно да види околната обстановка и да ви е удобно и наблюдава всяко движение на малък домашен любимец. ? [Изящни детайли] : подсилени защитен дизайн на преносимо едно пътуване легло за едно коте може да се освободите от стреса, когато се изготвя малки животни да играе; когато малки животни отслабват бдителността, вдигнете странични въздушни, за да пухкави домашни любимци могат свободно да влизат и излизат. ? [Лесно се монтира, когато малки животни отслабват бдителността, вдигнете странични щори, за да пухкави домашни любимци могат свободно да влизат и излизат. ? [Лекотата на монтажа, когато те вървят около залата, вие се притеснявате за тяхната сигурност и за това, за да не развалят вашия дом.Уличен кошарката Rabbit е изработен от здрав плат Оксфорд и дишаща мрежа, подходяща за използване на закрито, на открито, в корабите, къмпинги и т., като предоставя на вашето пушистому приятел безопасно и комфортно игралното пространство.Кошарката за морски свинчета е подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, порове, котенца и други дребни животни.Съвет : Моля, внимателно измерва, подходящи ли са нашите продукти за вашия домашен любимец, преди да купите.

Добавки за продукти

Лавовый перваза Kaytee за определяне На Местата на Обитаване на Малките домашни любимци от тел New
Лавовый перваза Kaytee за определяне На Местата на Обитаване на Малките домашни любимци от тел

Напълно безопасен за дъвчене с хранителни багрила "pet safe"Подобри живота на вашия домашен любимец с помощ

BGN 1.67
Kaytee 3 Опаковки Плетени играчки-Моркови за Зайчета и други Малки домашни любимци New С отстъпка
Kaytee 3 Опаковки Плетени играчки-Моркови за Зайчета и други Малки домашни любимци

3 Опаковки плетени играчки Kaytee, за да хвърлят МорковиЗа зайци, морски свинчета и други малки домашни люб�

BGN 5.99
Oasis Bell-Бутилка за вода за Малките на животните New
Oasis Bell-Бутилка за вода за Малките на животните

Бутилка Oasis Bell е подходяща за три плъхове, хамстери, един gerbil, таралежи, захарни планери и подобни животн�

BGN 0.33