Играчки за малки кученца PATKAW, Играчка за Коте, Играчка за Коте, Кошарката За Малко Куче, 1 Комплект, Малко Хомячий Ограда, Клетка за хамстер, Палатка, Дръжка за упражн?

Играчки за малки кученца PATKAW, Играчка за Коте, Играчка за Коте, Кошарката За Малко Куче, 1 Комплект, Малко Хомячий Ограда,

BGN 2.00

New

Продуктът е наличен

СГЪВАЕМА ПЛОЩАДКА за хамстер : играчка за упражнения, която ще направи вашият хамстер винаги зает и щастлив!Поддържайте ги формаПластмасов кошарката за хамстери : от добра текстура, фина работа, практичност. КЛЕТКА-кошарката за хамстери : Подходяща за много малки домашни любимци, като хомячки, протеини, влечуги и домашни любимци. КЛЕТКА-клетка за зайци : полезен начин за облекчаване на стреса при вашите малки домашни любимци, да ги избави от грызения клетки или други мебели.ПЛАСТМАСОВА модулна ОГРАДА : фина работа, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.СГЪВАЕМА ПЛОЩАДКА за хамстер : играчка за упражнения, която ще направи вашият хамстер винаги зает и щастлив!Поддържайте ги форма.Пластмасов кошарката за хамстери : от добра текстура, фина работа, практичност. КЛЕТКА-кошарката за хамстери : Подходяща за много малки домашни любимци, като хомячки, протеини, влечуги и домашни любимци. КЛЕТКА-клетка за зайци : полезен начин за облекчаване на стреса при вашите малки домашни любимци, да ги избави от грызения клетки или други мебели.ПЛАСТМАСОВА модулна ОГРАДА : фина работа, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Осъществяване на списък 1 х комплект от 6 бр. детайли за ограда Характеристики на фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. - Играчка за упражнения и ще направи вашия хамстер винаги зает и щастлив!Поддържайте ги форма. - Цвят : прозрачно - Материал : пластмаса - малко Вашия домашен любимец ще се чувства спокоен и щастлив с тази играчка-ограда. - Здравословен начин да се отървете от вашите малки любимци от стреса, като им се налага да залъгва собствените си клетки или друга мебел. - Размер : 29,50 X25,50 X0,10 см / 11,59 X10,02 X0,04 инча - Страхотна играчка за хамстери, подходящ за използване в дома или в магазин за домашни любимци.Описание на продукта Търсите къщичка-укритие за хамстери с ограда?Изработена от висококачествен естествен материал, екологично чист и безопасен за домашни любимци.

Добавки за продукти

Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10. New
Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10.

Когато вие просто искате подобърНие от ферма "Плакучая върба" направихме проучване и открихме найчисто�

BGN 17.00
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми] New
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми]

Характеристики на RGP529 : Тъкани билков мат Идеален за зайци и повечето дребни животни Предпазва чувствит

BGN 29.03
Заспало морско свинче с Эмалевыми Игли за легла Star Пет New
Заспало морско свинче с Эмалевыми Игли за легла Star Пет

Разработен и е илюстрирана с NoristudioЭмалевая жени "Заспало морско свинче", подарък за притежателя на морс�

BGN 5.86
A & E Cage Company 52400900: Хижа за животни Hampster /Звездица, Мериленд New
A & E Cage Company 52400900: Хижа за животни Hampster /Звездица, Мериленд

Изработен е изцяло от естествени, масивна дървесинаУбежище осигуряват домашен любимец естественото чу

BGN 3.00