Дървен Мост за Хамстери, Храсти Гризачи, Жующие Лазающий Тунел, Изгибающийся Мост за Малки Животни, Рампа, Хижа, Убежище за Морските Свинчета, Таралежи, Чинчили и Др?

Дървен Мост за Хамстери, Храсти Гризачи, Жующие Лазающий Тунел, Изгибающийся Мост за Малки Животни, Рампа, Хижа, Убежище за

BGN 8.60

New

Продуктът е наличен

【Стимулируйте физически упражнения】The wood hideout насърчава физическите упражнения, и помага за развиване на уменията за координация и равновесие Бъни Wooden Ladder Гвинея 【Безопасен материал】 Тунел за катерене хамстер е изработен от кустарникового материали, без добавки, сигурно и гигиеничен, экологичен и нетоксичен, домашни любимци могат да бъдат сигурни, че ще дъвчете дървена стълба-заек и да играе в него. играчки за домашни животни и целевата аудитория ключови думи : зайчета или. 【Многократно използване на】 Малка дървена подслон за домашни любимци могат да помогнат на малките домашни любимци тренират, играят, песъчинки вашите зъби и т. 【За домашни любимци】 Дървен тунел е подходящ за един gerbil, морски свинчета, чинчили, порове, таралежи, плъхове и други малки и средни домашни любимци. 【Гъвкав дизайн】 Гъвкава и сгибаемая конструкция на тунела може да се използва като място за забавление на домашните любимци, а също така може да помогне за украса на една малка клетка за домашни любимци.играчки за домашни животни и целевата аудитория ключови думи зайчета или играчки за домашни животни и целевата аудитория ключови думи : зайчета или. 【Стимулируйте физически упражнения】The wood hideout насърчава физическите упражнения, и помага за развиване на уменията за координация и равновесие Бъни Wooden Ladder Гвинея. 【Безопасен материал】 Тунел за катерене хамстер е изработен от кустарникового материали, без добавки, сигурно и гигиеничен, экологичен и нетоксичен, домашни любимци могат да бъдат сигурни, че ще дъвчете дървена стълба-заек и да играе в него. играчки за домашни животни и целевата аудитория ключови думи : зайчета или. 【Многократно използване на】 Малка дървена подслон за домашни любимци могат да помогнат на малките домашни любимци тренират, играят, песъчинки вашите зъби и т. 【За домашни любимци】 Дървен тунел е подходящ за един gerbil, морски свинчета, чинчили, порове, таралежи, плъхове и други малки и средни домашни любимци.

Item Type: Wood Hamster Tunnel
Material: Shrub
Use: Tunnel for hamsters and rabbits 
Package List:
1 x Wood Hamster Tunnel:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:

Добавки за продукти

Капачка за бутилка Kerbl Caldex за класическа бутилка Бъни, 320 cc New
Капачка за бутилка Kerbl Caldex за класическа бутилка Бъни, 320 cc

предпазва от слънчева светлина, която може да доведе до прекомерен растеж на водорасли и бактерии подкр

BGN 15.56
Вдигна Заек Supreme Petfoods Science Зрял 1,5 кг New
Вдигна Заек Supreme Petfoods Science Зрял 1,5 кг

С високо съдържание на фибри 22% Без добавена захар 100% Вегетариански.Помага за поддържане на здрава кожа

BGN 1.00
Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча New
Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча

колелото на мишката от телени мрежи 4 1 / 2 предотвратява попадането на крака и опашки по време на джогинг

BGN 1.33