Клетки за големи хамстери и местообитания на Клетки за малки животни, за сирийски хамстер (Небето-синьо + Прозрачна основа)

Клетки за големи хамстери и местообитания на Клетки за малки животни, за сирийски хамстер (Небето-синьо + Прозрачна основа)

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

【Голяма клетка за хамстер】 Размери : 23 "L x 14" W x 17" H 2-ниво дизайн осигурява повече място за упражнения.Той осигурява оптимален преглед и отлична вентилация. 【В комплект с някои аксесоари за клетки 】 да Предоставите основните аксесоари за малки домашни животни, включително и 9-инчов тихо колелото за упражнения, къща, бутилка за вода с обем 80 мл, купа за хранене, платформата и стълбите. 【Лесно се монтира】 Лесно се сглобява и се съчетава добре един с друг.Просто трябва да следвате нашите инструкции, за да завършите сглобяването. 【Лесно се почистват и се обслужва от】 Рамка от железен тел лесен за почистване.Свалящ се горен капак и пластмасов долна тава за обзавеждане на почистване. 【Подаръци за вашите малки приятели】 Са идеални за хамстери-роботи, хамстери джуджета, малки един gerbil и малко на китайски хамстер. 【Голяма клетка за хамстер】 Размери : 23 "L x 14" W x 17" H. 2-ниво дизайн осигурява повече място за упражнения.Той осигурява оптимален преглед и отлична вентилация. 【В комплект с някои аксесоари за клетки 】 да Предоставите основните аксесоари за малки домашни животни, включително и 9-инчов тихо колелото за упражнения, къща, бутилка за вода с обем 80 мл, купа за хранене, платформата и стълбите. 【Лесно се монтира】 Лесно се сглобява и се съчетава добре един с друг.Просто трябва да следвате нашите инструкции, за да завършите сглобяването. 【Лесно се почистват и се обслужва от】 Рамка от железен тел лесен за почистване.Свалящ се горен капак и пластмасов долна тава за обзавеждане на почистване. 【Подаръци за вашите малки приятели】 Са идеални за хамстери-роботи, хамстери джуджета, малки един gerbil и малко на китайски хамстер.Ако търсите достатъчно голяма клетка за хамстер, защитени от издънки и лесни за отглеждане, а след това се обърна на адрес.Нашата клетка за хамстери отговаря на всички изисквания за домашния съдържанието на джудже хамстер, плюшено мече, на сирийски хамстер и морски свинчета.

Добавки за продукти

Подслон PATKAW House 2 бр Подслон Малко Скривалище и Убежище За Летните Животни Убежище За Хамстер New
Подслон PATKAW House 2 бр Подслон Малко Скривалище и Убежище За Летните Животни Убежище За Хамстер

Керамично гнездо Cool Bed : Малка къща е изработен от висококачествен керамичен материал, той е здрав и безо

BGN 2.33
Присыпка за поръсване от естествена Чинчила Kaytee, 2,5 кг New
Присыпка за поръсване от естествена Чинчила Kaytee, 2,5 кг

Напълно натурален присыпочный прахТой предпазва козината от чинчила, чрез премахване на излишните маз�

BGN 34.28
Капок Изгражда Гнездо Малкия Игрушечному Животно New
Капок Изгражда Гнездо Малкия Игрушечному Животно

Да се изгради гнездо лесно, само с няколко бързи гънки, добавете коприненомека на спалното материал, и в�

BGN 3.24