Основа от пластмаса, велпапе, за да се трупа C & C Cage - само за използване с решетки диаметър 13,8 инча! НЕ се измерва във Футове - Coroplast се Използва с клетките на C & C за мор?

Основа от пластмаса, велпапе, за да се трупа C & C Cage - само за използване с решетки диаметър 13,8 инча! НЕ

BGN 0.67

New

Продуктът е наличен

Само за използване с мрежи с диаметър 14 см (или 13,8 инча)! не се измерва във футовеНапример, 2x3 - това е 2 на окото на 3 мрежа, А НЕ 2x3 фута.Предварително натиснете и отделете няколко минути, за да събере и постави в своя клетка.По-качествени, по-дебели и издръжливи от тези на конкурентите и в магазините.Непромокаема, лесно се избърсват и почистване.Предпазва подстилающую повърхност.Само за използване с мрежи с диаметър 14 см (или 13,8 инча)! не се измерва във футове.Например, 2x3 - това е 2 на окото на 3 мрежа, А НЕ 2x3 фута.Предварително натиснете и отделете няколко минути, за да събере и постави в своя клетка.По-качествени, по-дебели и издръжливи от тези на конкурентите и в магазините.Непромокаема, лесно се избърсват и почистване.Предпазва подстилающую повърхност.Независимо от това, изгради ли своя собствена рамка C & C grid или нужда от подмяна на основания, това е за вас! ** Само за използване с мрежи с диаметър 14 см (или 13,8 инча)! не се измерва във футове.Например, 2x3 - това е 2 на окото на 3 мрежа, А НЕ 2x3 фута** Моля, запознайте се с пълно описание, преди да закупят и да измерва техните мрежи, преди да поръчате.Предимствата от използването на основи от coroplast : * Предварително нанесен слой, монтаж и настаняване в клетката заемат рамките на няколко минути. * По-високо качество, по-дебел и по-устойчиво, отколкото при конкурентите и в магазините. * Предпазва нижележащую повърхност * Изисква водоустойчива и лесно протираемая събрание.След като основата бъде почистен от кашони и складирани на точното място, го заключете с помощта на 4 копчета, които се поставят и вкручиваются в предварително пробитые дупки.Няма нужда да се притеснявате за това, че те случайно расстегнутся по време на почистване!Размер на сглобени (приблизително) : 55 "Lx27,5"Височина на стената е 6 см, за да сено и какашки не падне от клетки.Те се измерват, така че да отговарят на клетките, изготовленным от мрежи с размер на около 13,8 "или 14", и решеткам, съединените соединителями (не само стяжками на мълния без конектори).

Добавки за продукти

Сено Ratzlaff Farms Premium Western 1st Cutting Timothy, Естествено, Пастърма на Слънце за зайци, морски свинчета и други New
Kaytee CritterTrail Carry & Go - Среда за домашни хамстери джуджета, един gerbil или мишки New С отстъпка
Kaytee CritterTrail Carry & Go - Среда за домашни хамстери джуджета, един gerbil или мишки

Habitat портативен и е снабден с дръжка за носене, е подходяща за пътуванеКомплектът включва бутилка с вода

BGN 11.92
Тръба за Пор/Плъх Ferplast Бистра New
Тръба за Пор/Плъх Ferplast Бистра

Гаранция на производителя не се отнасяЛесен за употреба.5 X29 виж Лесен за използване.5 X29 виж Прозрачна пл

BGN 1.67