Комплект за Покриване на морско Свинче HOMEYA, Детска тръба за подслон домашни любимци, Спално бельо + Хамак за малки животни, Забавни Играчки и Аксесоари за клетки за ?

Комплект за Покриване на морско Свинче HOMEYA, Детска тръба за подслон домашни любимци, Спално бельо + Хамак за малки животни,

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

【Два ВХОДА С ТАЙНИЯ ЗАВЕСАТА】 -Два големи входа в двата края на тунела ще позволи вашия домашен любимец с по-малко трудности да навлязат в него и да излязат от негоВие все още може да ги види, и те могат да видят отвън, ако искат.Руното горска завеса в края на позволява на вашите домашни любимци да се скрие, да подремна и, опаковани един към друг, да се затопли, че им помага да се чувстват в безопасност. 【РЕВЕРСИВНАЯ уплътнение ЗА УПОТРЕБА 4 СЕЗОН】 Тунела идва с подвижна подплата, която се поставя вътре в тунела.От едната страна - слама подложка, която осигурява прохлада за вашите любимци в горещите дни.От другата страна - мек вълнен плат материал, който може да запази топлината през най-студените дни.Двете страни са подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата. 【УНИВЕРСАЛЕН-МАЛКО хамак за домашни любимци и чанта за сън】 двуслойни дизайн 2 в 1 превърнете в хамак за плъхове или спален чувал, вашите домашни любимци могат или да се отпуснете на горния слой, или плътно се установява в долния.Можете да го закачите като в хамак за хамстери, или просто да сложите вътре в клетките, която може да служи мешочком за кърпичка. 【Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ по-МАЛКИ ЖИВОТНИ】Тунел за морско свинче е на около 11,8 "L * 7,4" W * 5,5" З. Разширяване на размерите на този хамак за морски свинчета с размери около 13,4 "L x 13,4"W. максимално натоварване до 11 килограма.Подходящи за морски свинчета, таралеж, хамстер, плъхове, мишки, чинчили, на планер, брадат дракон или домашни любимци с подобни размери. 【ЛЕСЕН за почистване и чудесен подарък】 Тунел и хамак може да се пере в машина, се суши при ниска температура или на открито.Моля, махнете куки и извади пластмасова дъска от тунела преди почистването.Ярка розова перспектива може да привлече вниманието на домашни любимци.Чудесен подарък за рожден Ден, Коледа, Нова година!Нека те украсяват клетка, те ще харесат вашия си скъпи приятели!. 【Два ВХОДА С ТАЙНИЯ ЗАВЕСАТА】 -Два големи входа в двата края на тунела ще позволи вашия домашен любимец с по-малко трудности да навлязат в него и да излязат от него.Вие все още може да ги види, и те могат да видят отвън, ако искат.Руното горска завеса в края на позволява на вашите домашни любимци да се скрие, да подремна и, опаковани един към друг, да се затопли, че им помага да се чувстват в безопасност. 【РЕВЕРСИВНАЯ уплътнение ЗА УПОТРЕБА 4 СЕЗОН】 Тунела идва с подвижна подплата, която се поставя вътре в тунела.

Добавки за продукти

Пресни Новини Спално Бельо, направени от Рециклирана хартия, Носилка За дребни Животни, 10 Литра New
Пресни Новини Спално Бельо, направени от Рециклирана хартия, Носилка За дребни Животни, 10 Литра

Носилката за дребни животни : можете да поддържате дома си чист и помагат на околната среда пресни новин

BGN 0.67
Удобен начин за пътуване из Веселому тунела New
Удобен начин за пътуване из Веселому тунела

гъвкава еластична гибочная тръбазащита от атмосферни влияния средство от скука 90 см x 15 см гъвкава елас�

BGN 10.00
Средни найлонови ленти velcro Us Military K9 от Dean & Tyler. New
Средни найлонови ленти velcro Us Military K9 от Dean & Tyler.

Пакет 2 пластира Размер 5 на 1,5 инча Черен с бял текст.Само от страна на куката.Не включва страна на пантит

BGN 7.55