POPETPOP 3 бр. Подложки за зайци за клетките, 12x8 инча на парчета, Пластмасова Подложка за крака с дупка във формата на сърце, Държач за течове на вода в Клетките-килимче з?

POPETPOP 3 бр. Подложки за зайци за клетките, 12x8 инча на парчета, Пластмасова Подложка за крака с дупка във формата

BGN 2.33

New

Продуктът е наличен

Чудесен продукт за домашни любимци, подходящи за малки домашни зайци, морски свинчета, чинчили, хамстери,, котки и малки кученца, подложка за клетки с шиншиллойУстойчивост на укусам и устойчива на плъзгане, износостойкая и моющаяся.Добро легло за домашни любимци, която предлага сигурно, уютно място за сън котка или малко куче.Предпазва мебелен пода от пърхот, прах и козина. Идеална за малки кученца или възрастни домашни любимци, може да се постави директно на пода като подложки за краката или да се използва като чист постелката в клетката.Описание, Изработени от мека пластмаса, напълно нов и високо качество, няма да е твърде голяма вреда или драскотини на вашия домашен любимец, когато той стои или лежи там.Екологично чист, нетоксичен и удобен за вашите домашни любимци.В него има много прекрасни кухи сърца, той дишащ, здравословен, в него лесно се размножават бактерии и удобен за почистване.Идеална за малки домашни зайци, морски свинчета, чинчили, хамстери, котки и малки кученца.Характеристики - Цвят : Розов / Бял / синьо. - Материал : Мека пластмаса. - Размер : 30,5 x 20,5 x 0,5 виж - Подходящ за малки домашни зайци, морски свинчета, чинчили, хамстери,, котки и малки кученца. - Устойчивост на укусам и устойчива на плъзгане, износостойкая и моющаяся. - Добро легло за домашни любимци, която предлага сигурно, уютно място за сън котка или малко куче. - Предпазва мебели и подове от пърхот, прах и козина. - Подходящ за малки кученца или възрастни домашни любимци, може да се постави директно на пода като подложки за краката или да се използва като чист постелката в клетката. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 3 x Pet Окото мат.

Добавки за продукти

Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча New
Мишката Колело Окото на мрежата на Продукти за домашни любимци Prevue 4,5 Инча

колелото на мишката от телени мрежи 4 1 / 2 предотвратява попадането на крака и опашки по време на джогинг

BGN 1.33
Окото на заек Kerbl с двойно зубцом, 50 м / 65 см, зелена New
Окото на заек Kerbl с двойно зубцом, 50 м / 65 см, зелена

Височина на окото 65 виж Хоризонтални линии с възможност за наэлектризовывания с помощта на кабели от не

BGN 174.79
Vannon Бутилки с вода за дребни животни с най-високо Пълнеж за Кутия Без Капково Опаковка вода без Бисфенол А за New С отстъпка
Капачка за бутилка Kerbl Caldex за класическа бутилка Бъни, 320 cc New
Капачка за бутилка Kerbl Caldex за класическа бутилка Бъни, 320 cc

предпазва от слънчева светлина, която може да доведе до прекомерен растеж на водорасли и бактерии подкр

BGN 15.56