BCOATH Хамстер От клетки за Морски Свинчета Хомячки Калъфи за носене, Хамстери Калъф за носене Чинчили Клетка За Пренасяне Таралежи Пластмасова Кутия За Хамстери Път?

BCOATH Хамстер От клетки за Морски Свинчета Хомячки Калъфи за носене, Хамстери Калъф за носене Чинчили Клетка За Пренасяне

BGN 10.26

New

Продуктът е наличен

МАЛКА чанта за пренасяне на КУЧЕТА - компактен размер и ниско тегло, лесно носене и съхранение, както и на него е удобно да използвате, когато излизате навънМАЛКА КУТИЯ за пренасяне на ДОМАШНИ любимци - подходящ за таралежи, младите зайци, чинчила, хамстер, захарен планер и други дребни животни. ПЕРЕНОСКА за ПРОТЕИН - Можете да носите тази клетка със своя хомяком, където и да отидете на пикник с приятели или на пътуване навън.КОЖАТА на МОРСКИ СВИНЧЕТА - Уличен калъф за носене на хамстер може да ви вземе с вашия домашен любимец, където и да отидете.Преносим переноска за хамстери - Тази клетка за хамстери преносими и лесно, лесно ще изляза с малък домашен любимец. калъф за носене на малко куче-компактни размери и лек, лесен за носене и съхранение, и им е удобно да използвате, когато излизате навън.МАЛКА КУТИЯ за пренасяне на ДОМАШНИ любимци - подходящ за таралежи, младите зайци, чинчила, хамстер, захарен планер и други дребни животни. ПЕРЕНОСКА за ПРОТЕИН - Можете да носите тази клетка със своя хомяком, където и да отидете на пикник с приятели или на пътуване навън.КОЖАТА на МОРСКИ СВИНЧЕТА - Уличен калъф за носене на хамстер може да ви вземе с вашия домашен любимец, където и да отидете.ПРЕНОСИМ переноска за хамстери - Тази клетка за хамстери преносими и лесна, така че вие лесно ще изляза с малък домашен любимец.Осъществяване на списък 1 x Переноска за хамстери с мат Характеристики -Тази пътна кутия за хамстери е подходящ за малки животни, като хамстери, мишки, порове и така нататък. Переноска за малки хамстери. -Можете да носите тази клетка със своя хомяком, където и да отидете, отидете на пикник с приятели или да отидете на пътешествие, на улицата и т. Малка чанта за носене на животни. -Размер : 19,50 X19,50 X16,50 см / 7,66 X7,66 X6 клетка за транспортиране на хамстер. -Материал : PP преносим переноска за хамстери -Компактен размер и ниско тегло, лесно носене и съхранение, а също така е удобно да се използва, когато излизате от съда за хамстери.

Добавки за продукти

Шипове Вкусни Сушени 650 Г New
Шипове Вкусни Сушени 650 Г

Идеален за приятелите сибодливите градинариПълноценно хранене.Лесен за употреба.Пълноценна храна за л

BGN 16.03