Wontee Чанта-Переноска за домашни любимци, джудже хамстер, Дишаща Чанта за Носене с пагон за Таралеж, Захарен Планер, Чинчила, Морско Свинче, на Протеин (Розов)

Wontee Чанта-Переноска за домашни любимци, джудже хамстер, Дишаща Чанта за Носене с пагон за Таралеж, Захарен Планер, Чинчила,

BGN 1.67

New

Продуктът е наличен

❤【Размер】 (ДхШ) 10,6x8,65 инча / 27x22 см, дължина на раменния колан : 18,86-35,37 инча / 48-90 виж ❤【СИГУРНОСТ】 цип е безопасна, удобна и позволява лесно впускать и освобождаване на домашен любимец ❤【МАТЕРИАЛ】 Дебел кратък плюшено материал може да се пере и в него домашен любимец ще бъде топло. ❤【РЕГУЛИРУЕМА】 Регулируема каишка за носене със себе си.Това ви позволява лесно да отидете на екскурзия с вашия малък домашен любимец. ❤【ДИШАЩА】Мрежест дизайн в горната част на чантата позволява домашен любимец да диша по-равномерно, а вие също можете да се сложи нещо в чантата, че вашият домашен любимец е по-добре защитени.Технически характеристики : Материал : кратък плюшени Цвят : син, зелен, розов (по желание) Размер : (ДхШ) 10,6x8,65 инча / 27x22 см Дължина през рамо : 18,86-35,37 инча / 48-90 см Функции : Не само за хамстер, но и за вашата чанта или опаковката.Ефективно предотвращайте нахлуването на студ за вашия домашен любимец искал да остане в чантата вътре.Чанта за домашни любимци малка, тя е лесно да носите със себе си.Можете да вземете любимия си домашен любимец се насладите на пейзажа отвън.Ако не искате да използвате колан, може да го разтоварят и поставят на удобно място.Самият колан може да се регулира, така че вашият домашен любимец е бил доволен от преживяването.Пратката включва : 1 х чанта за пренасяне на домашни любимци Забележки : 1. Размера на чантата зависи от големината на вашия домашен любимец.Моля, потвърдете размер, преди да купите. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения.Ние просто искаме да ви осигури задоволителен опит покупки в нашия магазин.

Добавки за продукти

WinnerEco Милото Животно Домашен Заек, Хамстер Домашна Легло Моющаяся Зимна Топла Мека Възглавница New
WinnerEco Милото Животно Домашен Заек, Хамстер Домашна Легло Моющаяся Зимна Топла Мека Възглавница

Изработени от качествен памук, плюшено, мек, удобен, ще стоплят вашето малко животно студена зимаРазлич�

BGN 2.67
happypet Nature Първата Малка Ивовая тръба за малки животни New
happypet Nature Първата Малка Ивовая тръба за малки животни

100% Натурална ВърбаОтлични за игри и прятания.Поддържа зъбите ароматно Идеален за малки животни.Описани

BGN 11.64
Всплывающая палатката е Голяма (асорти) New
Всплывающая палатката е Голяма (асорти)

Висококачествена прибиращ се в палатката е от полиестер с подплата от овча кожа изкуственаРазлични цве

BGN 6.12
Храна за зайци от премиум-клас F. M. Brown ' S Encore, 2 кг New
Храна за зайци от премиум-клас F. M. Brown ' S Encore, 2 кг

Усъвършенстван, Обогатен с хранителни вещества Дневна диетаНатурални консерванти.Съдържа бисквити Brown

BGN 26.16