Гнездо на Хамстер ПАТКО Гнездование Хамстер Местообитания на Легло Чинчила Играчка За сън Хамстер Играчки За домашни животни Стъклени Животни Зоотовары Легло За ?

Гнездо на Хамстер ПАТКО Гнездование Хамстер Местообитания на Легло Чинчила Играчка За сън Хамстер Играчки За домашни животни

BGN 10.06

New

Продуктът е наличен

Мини-хижа за чинчила : Очарователен стъклена къща допринася за отлично охлаждане, създава хладно гнездо за игри и отдих на малко животноСтъклена къщичка за хамстери : достатъчно малък, подходящ за живеене хамстери, преносим, лесен за носене.Охлаждащ къщичка за таралежи : Изработен е от стъклен материал, той ще осигури на вашите хомякам добър сън и удобни ежедневни занимания.Хомячья хижа : се предлага с красив външен вид, който е уникален и креативен.Клетка Mini Хижата : износоустойчива къщичка за вашия хамстер.Прозрачен стъклен дизайн, е лесно да се счупят.Осъществяване на списък 1 х охлаждащ къщичка за хамстер Характеристики -Цвят : прозрачен охлаждащ къщичка за хамстер -Материал : Стъкло лятото гнездо за домашни любимци - Очарователен стъклена къщичка значително улеснява охлаждането, осигурява хладно гнездо за малки животни, за да играят и да се отпуснете в чиста къща за домашни любимци. - Комбинирано гнездо - това е носилка и за домашен любимец.Прозрачен къщичка за хамстери, лесно се мият и да се използват. - Ела с красив дизайн на външния вид, който е уникален и креативен охлаждащ къща за таралежи. - Малки животни могат да привлекат вниманието и увеличаване на удоволствието от разплод. за хамстери и животни от подобен размер почистете убежище за хамстери. - Гнездо за домашни любимци са произведени от материали, които удобно се насладите на домашен любимец в клетка mini hut.Информация за продукта къща-убежище в дома за хамстери Е удобно гнездо за домашни любимци, произведени от материал за продължителна употреба.носилката за хамстери Ако търсите удобно гнездо за вашия малък домашен любимец, този продукт ще се превърне за вас разумен избор. къща-клетка за чинчила, Специално предназначени за съдържанието на чинчили, хамстери и други малки домашни любимци.

Добавки за продукти

Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10. New
Чинчила премиум-клас Ферма плачеща върба, £ 10.

Когато вие просто искате подобърНие от ферма "Плакучая върба" направихме проучване и открихме найчисто�

BGN 17.00
Клетка за домашни любимци Midwest Homes for Pets Deluxe за зайци и Морски Свинчета, X-Large, Бяло с Червено New
Клетка за домашни любимци Midwest Homes for Pets Deluxe за зайци и Морски Свинчета, X-Large, Бяло с Червено

Клетка за зайци включва безплатна фидер за сено, бутилка за вода, за купа за хранене и приподнятую зона з

BGN 2.67
Средни найлонови ленти velcro Us Military K9 от Dean & Tyler. New
Средни найлонови ленти velcro Us Military K9 от Dean & Tyler.

Пакет 2 пластира Размер 5 на 1,5 инча Черен с бял текст.Само от страна на куката.Не включва страна на пантит

BGN 7.55
Топка за джогинг Kaytee 13 Различни цветове За домашни Плъхове и Чинчили New
Топка за джогинг Kaytee 13 Различни цветове За домашни Плъхове и Чинчили

Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начинТова е отлично място за временно с�

BGN 1.67