Чанта-хладилник за кърма с лед, за Многократна употреба, Чанта За съхранение, На 6 Бебешки шишета, Изолирано Чанта-хладилник за бебешки шишета, Подходящ за дневна гр?

Чанта-хладилник за кърма с лед, за Многократна употреба, Чанта За съхранение, На 6 Бебешки шишета, Изолирано Чанта-хладилник

-139 %

BGN 11.31

New

Продуктът е наличен

【Голям капацитет и функционалност】 Чанта-хладилник за кърма Gocohhi размери L9 "X W7,87"X H9", подходящ за бебешки бутилки с тегло до 9 грама, побира до 6 шишетаИдеален всяка бутилка накратко 9 инча!Освен чанти-хладилника за кърма, също така може да се използва като изолирана чанта за обяд, чанти за пикник и пренасяне на вино. Отлични за пикник, къмпинг, на плажа, на път или кърмещи майки по време на работа или на улицата. 【По-ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН】 Ние разработваме този пакет за съхранение на кърма наизуст и го правим много по-практично и приятелски.Подвижна горна дръжка с катарама ви позволява да го закрепите към инвалидна количка, за да освободи ръката си, а на горния прозрачен джоб с цип, предназначен за мобилен телефон, визитки, пари, ключове или други дребни неща.И той идва с пагон, за да ви предоставим още един избор за носене на чанти за бутилки. 【ИДЕАЛНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ】Охладител за бебешки шишета изработен от прекрасния материал PEVA и висококачествен композитен плат oxford 300 D, а също и пяна EPE с дебелина 8 мм, действително нетоксичен, безопасен за храните, дълготраен, лек, с топлоизолация, която позволява на бутилки останат студени, топли или пресни в продължение на няколко часа, задържа хранителни вещества и предпазва, бебешка храна.Ефект на изолация ще удвои при използване на пакет с лед. 【Водоустойчиви, херметически затворени и ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Подложка PEVA на тази чанта-хладилника за кърма защитено и лесно за почистване, просто го избършете с кърпа или хартиени кърпи за ръце, ако течността ще се пролее.Докато външната водоустойчив съставна Оксфорд плат устойчиви на вода, прах и износване, защита на предмети вътре.Освен това, той има задни джоба, предназначени за бърз достъп към малки предмети, както и вътрешен мрежест джоб за пакет с лед. 【Пакет с лед и торбички за съхранение на кърма】Изолиран пакет за бутилки идва с пакет с лед и 2 пакети за съхранение на кърма, които не са токсични и безопасни за хранителни продукти, са полезни уреди за дневни грижи по най-добрия начин съчетава с охладител за бутилки.

Добавки за продукти

Детска оригване Azeeda 'Walking Siamese Cat' / Кърпа за миене на съдове (BC00018988) New
Детска оригване Azeeda 'Walking Siamese Cat' / Кърпа за миене на съдове (BC00018988)

Многофункционална детска салфеткаЕ отпечатан на една страна с уникален дизайн.Изработени от много мек

BGN 6.87
Тясна бутилка за пиене на Д-р. Brown ' s® Milestones™ с дръжки от силикон, удобна бутилка с мек накрайник New
Тясна бутилка за пиене на Д-р. Brown ' s® Milestones™ с дръжки от силикон, удобна бутилка с мек накрайник

КЪСА БУТИЛКА ЗА ПОТЯГИВАНИЯПо малко от храненето на бебето преминете на мек силиконов улей за поливане

BGN 1.33
GOUTUI Силиконови Гърди, Напълнени с Памук Форми D Cup за Травестит Силиконови Престилки Realitic Breastform New
GOUTUI Силиконови Гърди, Напълнени с Памук Форми D Cup за Травестит Силиконови Престилки Realitic Breastform

◉ [Изпълнен силиконов материал] Изпълнен с течен силикон, за да се поклащам, усещане поклащам не се разл�

BGN 3.33
Чанта-хладилник за бебешки бутилки CURMIO с Пакет с лед на 4 бутилки, с обем до 9 грама /270 мл, Изолиран New
Чанта-хладилник за бебешки бутилки CURMIO с Пакет с лед на 4 бутилки, с обем до 9 грама /270 мл, Изолиран

Чанта за молокоотсоса и бебешки бутилки за работещи майкиРаботна чантатоут за учители.Медицинска чант�

BGN 57.27
Gerber Бебешка храна 2nd Храни Месо, Говеждо месо със сос, по Време на приема на храна за детето, Банка 2,5 New