Преносим Контейнер за сухо мляко Ztexkee, Херметична Опаковка за мляко Голям Капацитет на Контейнера за Детски Закуски, Скъпа Кутия за прах във формата на Корона с дръ?

Преносим Контейнер за сухо мляко Ztexkee, Херметична Опаковка за мляко Голям Капацитет на Контейнера за Детски

BGN 14.66

New

Продуктът е наличен

? Високо качество : Тази кутия за детско сухо мляко е направена от висококачествен хранителен полипропиленови материали, твърди, без мирис, без бисфенол А и безвредни за здравето на дететоЛек, лесен за почистване, се пренася и е трайна.Цялата кутия е подвижна и може да издържа на высокотемпературную дезинфекция. ? УДОБЕН за потребителя ДИЗАЙН : Кутия за сухо мляко с вградена стъргалка, с помощта на които е удобно да се контролира количеството сухо мляко.С отделни отделения за лъжици, легкодоступным, по-удобно и гигиеничным. ? СТРОГА СЪХРАНЕНИЕ : Благодарение на резба силиконовата вътрешната страна на капака и U-образна защелкивающейся капака на външната конструкция с двойно уплътнение осигурява херметичност на кутии за съхранение, благодарение на мляко на прах не са изложени на влага, остава свеж и не е специфична миризма.Закопчалката на бутон, лесно използване. ? ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : предлагат се 2 вида опаковки за мляко, които отговарят на хранителните нужди на бебетата на различни месеца.Размер на малките кутии : 12,5 см х 7,5 см х 10 виж Той може да побере около 48 лъжици сухо мляко и готви 1420 мл прясно мляко.Голям размер на кутията : 12,5 см х 8.5 см х 13 виж Той може да съдържа около 88 лъжици сухо мляко и готви 2620 мл прясно мляко. ? МНОГОЦЕЛЕВИ КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Тази трайна запечатан резервоар за мляко на прах и да се използват за съхранение на плодове, допълнителна храна, закуски, шоколади, ядки и т., за да може да се готви на млякото и закуски за децата си по всяко време и на всяко място.Компактен размер е идеален за раници или чанти.Описание : Заглавие : Кутия за детско сухо мляко Материал : PP Цвят : жълт / зелен / розов Размер : S / L Голям : 12,5 см x 8,5 см x 13 см (4,92 инча x 3,35 инча х 5,12 инча) (ДхШхВ) Малък : 12,5 см x 7,5 см x 10 см (4,92 инча x 2,95 инча x 3,94 инча) (ДхШхВ) Опаковъчен лист : 1 кутия за детско сухо мляко.

Добавки за продукти

Kenning 20 Опаковки муслиновых бебешки кърпички от оригване, Големи 20 x 10 см и 10 x 10 инча Памучни бебешки New
Kenning 20 Опаковки муслиновых бебешки кърпички от оригване, Големи 20 x 10 см и 10 x 10 инча Памучни бебешки

Достатъчно количество и разнообразие : в пакета вие получавате 20 броя муслиновой дрехи от оригване, кол�

BGN 12.13
KeaBabies 8 опаковки, органични бебешки нагрудников за момичета и момчета и 5 опаковки муслиновых бебешки кърпички от New С отстъпка
Nuby 3-D Monster Пазител На Закуски New
Nuby 3-D Monster Пазител На Закуски

Плътно поставете snack пазач на равна повърхностПросуньте ръка в отвора за съхранение на закуски; Завърте

BGN 7.47
Електрически Молокоотсос HOFISH Споделя Силиконовата фуния 24 MM с фланец 21 мм/19 мм New
Електрически Молокоотсос HOFISH Споделя Силиконовата фуния 24 MM с фланец 21 мм/19 мм

Пратката включва : Идва със силикон фуния 24 мм x1, фланец 21 мм x1, фланец 19 мм x1Само един комплект в опаковка

BGN 5.60
Сироп за последна дума в писоар 150 мл Walmark New
Сироп за последна дума в писоар 150 мл Walmark

Естествена защита (естествени антиоксиданти, благодарение на червени боровинки) червена боровинка е бо

BGN 10.30
Детски Силиконови Комплект За Хранене New
Детски Силиконови Комплект За Хранене

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ НА БЕБЕТОТози комплект за хранене на детето е оборудван с всичко необходимо з

BGN 2.33