Органайзер за хапчета INSFIT 2 пъти на ден с нож на таблетки, в 7-дневен Седмичен Контейнер за Таблетки, Органайзер за Витамини Кутия за хапчета и Разделител на хапчета ?

Органайзер за хапчета INSFIT 2 пъти на ден с нож на таблетки, в 7-дневен Седмичен Контейнер за Таблетки, Органайзер за

BGN 3.90

New

Продуктът е наличен

[Продукт включва в себе си] - Голяма седмично кутия за хапчета AM PM + разделител за хапчета, който най-добре ще ви помогне да се погрижат за всички ваши нуждиКапачки организатор за лекарства day night красиво оцветени и са ясно обозначени датата, на всички е ясно от пръв поглед, така че ще ви бъде лесно да изберете нужните ви хапчета. [Титуляр за хапчета за 7 дни, 2 пъти на ден] - За разлика от обичайните калъф за хапчета, седмичен калъф за хапчета Am / Pm състои се от 2 реда, на които може да се отделят от основната плоча, можете също така да вземете една от тях със себе си.Дневни и нощни отделения ще ви помогне лесно да планират и разпределят дневна доза. [Специална конструкция с бутони] - Нашият опаковка за таблетки е оборудвана с уникална бутон, който улеснява отваряне и запирание на съда.Това е много удобно за тези, които имат слаба силата на пръстите, артрит или лоша ловкост, както и за възрастните хора.И не е нужно да се притеснявате за това, че децата и домашните животни случайно опрокинут кутия с лекарства и уронят лекарство. [Машина за таблетки от хранително-полипропилен] - V-образно слот за карта памет, с остър нож от неръждаема стомана, без мирис, е трайна.Тази конструкция на задния капак подвижна за лесно почистване на фин прах, разбросанного по време на рязане.Лесен за употреба, удобен за носене, заминавайки на почивка, по работа, за пътуване, в офиса, може да се сложи в дамска чанта или джоб. [Перфектен размер] - голям Размер на опаковката за таблетки дневно : 9 х 4.5 х 1,1 инча (22,7 х 11.5 х 2,8 см), размер на отделен клон : 1,3 х 1,18 х 0,75 инча.Той също така е идеална за съхранение на малки украшения или предмети, като например обеци, мъниста, накрайници за дизайн на ноктите и т., Размер на разделителя за няколко таблетки : 3,54 х 1,57 х 1,25 инча (9x4x3,2 см).Безопасна машина за нарязване на лекарства е подходящ не само за възрастните хора и децата, които изпитват затруднения с преглъщането, но също и за кучета и котки.

Добавки за продукти

Кърпа за миене на кожата Coloplast Easicleanse, не съдържаща латекс, самопенящаяся (по 30 броя в опаковка) New
Кърпа за миене на кожата Coloplast Easicleanse, не съдържаща латекс, самопенящаяся (по 30 броя в опаковка)

Coloplast Ад Кърпа за миене на кожата Coloplast Easicleanse, не съдържаща латекс, самопенящаяся по 30 броя в опаковка.Пр

BGN 1.67
Еко Алкоголядо с эвкалиптовым масло, 5 грама New
Еко Алкоголядо с эвкалиптовым масло, 5 грама

Продукт на фирма ЕКОТози продукт е произведен в Съединените Щати.Найдобър козметичен продукт.ЕКО Alcohol ad

BGN 2.33
Бутилка за Гореща Вода No Drama Llama с Мек Плюшен Калъф, Топло Гума Пакет За Впръскване на Вода 1000 мл New
Бутилка за Гореща Вода No Drama Llama с Мек Плюшен Калъф, Топло Гума Пакет За Впръскване на Вода 1000 мл

гумаПроизведено в САЩ или са внесени.Материал : Тази забавна топло е изработена от късо плюш + гума, коят�

BGN 1.67
Тайчи Китай Шаблон Хапчета За Носене В Джоба Кутия За Съхранение На Лекарства Контейнер Опаковка New
NWIL Dr. Reckeweg Германия Отглеждане на Пертуссина 10 м Ч (11 ml) New
NWIL Dr. Reckeweg Германия Отглеждане на Пертуссина 10 м Ч (11 ml)

Др Реккевег, Германия, размножаване пертуссина 10 м Ч (11 ml)Използвайте под наблюдението на лекарконсулта�

BGN 5.69