Диабет чорапи Doctor's Choice за жени, Чорапи при невропатия за жени, за нищо не задължаващи, С Алое, Диабет Crew чорапи за лечение на артрит и отоци на краката, 2 чифта, Черни, ?

Диабет чорапи Doctor's Choice за жени, Чорапи при невропатия за жени, за нищо не задължаващи, С Алое, Диабет Crew чорапи

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

Подобряване на въздушния поток и запазва краката сухи благодарение на уникална вентилируемым канали и мрежата по целия кракБезшевни чорапи и напълно мека спирка, премахване на основните причини за износване и дискомфорт в чорапи.Настойка от алое се смесват с антимикробни влакна мед, сребро и цинк, за да поддържа кожата гладка и устойчива на инфекции.Необвързващо топ с дължина до коляното с повече еластичност леко се разширява, за да се намалят отоци, не врезаясь в краката.Тези чорапи и отговарят на нуждите на тези, които са чувствителни на крака, псориатичен артрит, остеопороза, мускулна дистрофия, подагра или които са подложени на химиотерапия. Отпуснете се и се чувствайте удобно : Тези за нищо не задължаващи дамски чорапи са с дължина на екипажа.За нищо не задължаващи голенища са на разположение на широчината, че по-лесно обличане и сваляне на чорапи. Мека подметка и безпроблемно чорап намаляват дискомфорта в краката и свеждат до минимум тяхното свиване, ожулвания и дразнене.Отличен за невропатия или женски диабет чорапи.На хладно и сухо за сигурност : да Ограничат появата на язви, мехури и инфекции, благодарение на ултра-дишаща двойна мрежа и канал за вентилация по цялата си крак.Невероятни въздушни потоци се съчетават с влагоудерживающей кърпа. Влакна, мед, сребро и цинк запазват краката сухи и ограничават опасно триенето вътре в обувката.Отстраняване на пукнатини, язви и рани : Помогнете на кожата да запази естествената влажност на въздуха, с помощта на настойка от алое, вграден във всеки чорап.Алое вера - успокояващо средство, което прави чорапи на пипане, по-мека, а кожата на краката по-малко чувствителна и по-устойчива към абразия.Качествени материали : Влакна, които не съдържат латекс Doctor's Choice, съдържат мед / сребро / цинк, които потискат растежа на бактерии и появата на мирис на тъкани чорапи. Памучни чорапи могат да бъдат опасни за хора с диабет или невропатией.Памукът задържа влага, а влагата може да доведе до образуване на мехури.Съставът на нашите чорапи : 97% полиестер, 3% ликра.Точният размер : Среден Размер на дамски обувки 6-10, размера на носа 9-11. По-големи размери и цветове са на разположение в директорията на стоки за мъже Doctor's Choice. Отпуснете се и се чувствайте удобно : Тези за нищо не задължаващи дамски чорапи са с дължина на екипажа.За нищо не задължаващи голенища са на разположение на широчината, че по-лесно обличане и сваляне на чорапи.

Добавки за продукти

Кърпички за маски Citrus II Cpap Брой: 62 салфетки - Опаковка от 3 New
Кърпички за маски Citrus II Cpap Брой: 62 салфетки - Опаковка от 3

Не се развалят маска и да не съкрати живота си службаСигурен, бережный и удобен за използване...

BGN 3.33
Луксозна Компактна Атмосфера Alaw-Черен Цвят New
Луксозна Компактна Атмосфера Alaw-Черен Цвят

Благодарение на 7надеждни функцииБлагодарение на 7надеждни функции.Луксозни компактни акумулаторни ви

BGN 18.50
Гривна с Черен Турмалин | Скъпоценен камък | Astro Acharya Deeppak New
Гривна с Черен Турмалин | Скъпоценен камък | Astro Acharya Deeppak

ИзкуственТова успокоява гнева и добавя, стабилност и зрялост на вашата натура.Това намалява неблагопри

BGN 0.33
Dr. Reckeweg Германия Отглеждане на Blatta Orient 50М CH (11 ml) New
Dr. Reckeweg Германия Отглеждане на Blatta Orient 50М CH (11 ml)

DrReckeweg Германия Отглеждане на Blatta Orient 50М CH (11 ml).Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои ле

BGN 5.39