Дървото на живота със седем Чакри, кристалното дърво и микс на скъпоценни камъни с Чакрите, рунически камъни с гравирани и 1 Махало с Седем Чакри, Исцеляющий Камък з?

Дървото на живота със седем Чакри, кристалното дърво и микс на скъпоценни камъни с Чакрите, рунически камъни с гравирани

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

✨ ДЪРВО СКЪПОЦЕННИ камъни СЕДЕМТЕ ЧАКРИ : Това е Дървото на скъпоценни камъни Седемте Чакри Фън Шуй (сребърна тел) Размер : 10 см приблРъчна работа в Индия.Пари дърво носи късмет, просперитет, дава положителен и увеличава силата на обкръжението си.Кристали могат да се използват за лечение или подобряване на състоянието на околната среда, Ценно Дърво символизира саморефлексию, благоденствие, спокойствие, спокойствие, оптимизъм и креативност. ✨ Смесете рунически камъни с гравирани върху драгоценном камък чакра : Смес от Фън шуй с гравирани върху символа на чакрите с по-Големи букви Футарка (24 выгравированных + 1 празен) Размерът на рунически камъни : 15-20 мм. И 1 махалото от розов кварц.Рунически камъни от векове се използва като инструмент за гадаене. ✨ СЕДЕМ ЧАКРИ : Седем камъни, устойчиво на изобилието уважение, любов, смелост, истина, възможности, мъдрост и яснота.Всеки камък разчита на други и да ги подкрепя, за да променим това, как ние виждаме нашите събратя-хора, нашите организации, в света на природата и на самите нас, известен като камък на мотивация и издръжливост, лидерство и смелост, master исцеляющих кристали, и много хора вярват, че това е най-мощни кристали. ✨ Камъни Mix Chakra духовно заредени Мантра и почистени, защо почистени, защото, като минава през целия процес от сурова форма до крайния фина форма, те минават през много ръце, следователно, се изисква процес на почистване и презареждане с енергия. ✨ На вниманието на Всички наши изделия са изработени ръчно, ще получите подобен продукт, както е показано на снимката, винаги има по-малки отклонения в размер, цвят, форма и външен вид се дължи на естествени скъпоценни камъни.Забележка : ако искате да направите продукта си по свой начин, моля, нека се знае, че ние изготовим за вас за всеки камък, всяка форма с всеки от героите. ✨ ДЪРВО СКЪПОЦЕННИ камъни СЕДЕМТЕ ЧАКРИ : Това е Дървото на скъпоценни камъни Седемте Чакри Фън Шуй (сребърна тел) Размер : 10 см прибл.

Добавки за продукти

Серия Метафизични инструменти: Стани телепатом - Аудио CD с положителни аффирмациями New
Серия Метафизични инструменти: Стани телепатом - Аудио CD с положителни аффирмациями

Използвайте този мощен албум утвърждения, за да тренираме ума си, да развиват своите телепатични способ

BGN 7.45
Коледна Маска За Сън Santa Cookie Moon е Лесна Маска, Със Завързани Очи, джоб за Маска за Очи с Регулируема New
Харша Чанданбала Лаксади Тайла-100 Мл (AF217) New
Харша Чанданбала Лаксади Тайла-100 Мл (AF217)

Върху патентовано аюрведическое лекарствоСъдържание на опаковката : 100 мл За дозата / на употреба, моля

BGN 28.69
SBL Отглеждане на олеума Terebinthinae 200 чаена лъжичка. New
SBL Отглеждане на олеума Terebinthinae 200 чаена лъжичка.

SBL Terebinthinae Crotonis Отглеждане на 200 чаена лъжичка Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои хо�

BGN 3.00