2 бр. Кръгла Кутия за Таблетки, Малък Калъф за таблетки с 3 Отделения за джоба и Портфейла си, Скъпа Пътен Метален Органайзер за Хапчета, Преносим Контейнер за Таблет?

2 бр. Кръгла Кутия за Таблетки, Малък Калъф за таблетки с 3 Отделения за джоба и Портфейла си, Скъпа Пътен Метален Органайзер

BGN 5.33

New

Продуктът е наличен

★ Тази лека и преносима кутия за хапчета с размери 2,4 x 2,4 x 0,8 инча, тегло от 50 г, побира повече от 30 таблетки и е достатъчно малък, за удобно пренасянеИдеален за ежедневна употреба или на път, лесен за носене или поставяне в чанта или джоб. ★ Висококачествен метал, използван за обвивка, по-здрав от пластмасови кутийки за хапчета.Вътрешното отделение е изработен от хранително-пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, който отлично защитава таблетки от влага и прах.Малко огледало във вътрешността на капака може да се използва като джобно огледало за грим. ★ Нашата калъф за хапчета - това е стилно и практично решение за превоз на таблетки в пътя.Този портативен комплект се състои от три отделни отделения, които можете да използвате по цял ден.Помага ежедневно да запомни Вашите лекарства, като Ви За Необходимо да ги приемат В подходящото време. ★ Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, идеална за съхранение на рибено масло, витамини или други спешни лекарства.Кутия също е чудесно за мента бонбони, малки декорации, като : обици, обица-карамфили, огърлица, или за използване като луксозни кутии за пръстени, за собствена употреба или като подарък, практическа и добра, идеална за работа или на открито. ★ Всеки контейнер за таблетки украсена с блестяща илюстрация, предназначени да донесе докосване на изкуството в начин на живот и да направи лекарството по-специален и позитивно.Чудесен подарък е идеален за жени, мъже, майки, баби, татковци, дядовци за рожден Ден, свети Валентин, Великден, Ден на майката, Ден на труда, Хелоуин, Деня на благодарността и Коледа с идеален подарък. ★ Тази лека и преносима кутия за хапчета с размери 2,4 x 2,4 x 0,8 инча, тегло от 50 г, побира повече от 30 таблетки и е достатъчно малък, за удобно пренасяне.Идеален за ежедневна употреба или на път, лесен за носене или поставяне в чанта или джоб. ★ Висококачествен метал, използван за обвивка, по-здрав от пластмасови кутийки за хапчета.Вътрешното отделение е изработен от хранително-пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, който отлично защитава таблетки от влага и прах.Малко огледало във вътрешността на капака може да се използва като джобно огледало за грим. ★ Нашата калъф за хапчета - това е стилно и практично решение за превоз на таблетки в пътя.Този портативен комплект се състои от три отделни отделения, които можете да използвате по цял ден.Помага ежедневно да запомни Вашите лекарства, като Ви За Необходимо да ги приемат В подходящото време. ★ Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, идеална за съхранение на рибено масло, витамини или други спешни лекарства.

Добавки за продукти

ГАРМОНИЗИРУЙТЕ Лазурит Диск Рейки Исцеляющий Crystal Символ на Духовен Син New
ГАРМОНИЗИРУЙТЕ Лазурит Диск Рейки Исцеляющий Crystal Символ на Духовен Син

Полезен и за положителната енергия, Лечение, Медитация, мир на ум, балансиране и концентрацияПРОДАВА се

BGN 2.33
ТЕНА се Позовава На Нощни Подложки New
ТЕНА се Позовава На Нощни Подложки

СКАТена Sp Неочаквана изтичане на информация понякога ви пречи да спи добре през нощта?Бъдете сигурни.TENA

BGN 15.95
Малка кутийка за таблетки (Голям размер) под формата на Трискеля и Тринити-възел зелен цвят New
Малка кутийка за таблетки (Голям размер) под формата на Трискеля и Тринити-възел зелен цвят

Celtic Glass Designs представя невероятна гама от Дръжки Sea скъпоценни Камъни, Компактни Огледала и Кутии за хапч

BGN 21.53
SBL Разреждане антимониевым сирене 200 чаена лъжичка. New
SBL Разреждане антимониевым сирене 200 чаена лъжичка.

SBL Antimonium Crudum Отглеждане на 200 мл Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои лекарства за леч�

BGN 2.67
Мъжки къси панталони UFM от бамбук с патентована допълнение. Захранващ калъф за бельо за Мъже New
Мъжки къси панталони UFM от бамбук с патентована допълнение. Захранващ калъф за бельо за Мъже

ВискозаЛикра закопчалката на дантела [ВАЖНО!ВИЖТЕ изображението С таблицата за размери, за да изберете

BGN 2.67