Опаковка течен сапун EMPO с gilding, керамични опаковка течен сапун в съвременен стил фермерска за дома, дизайн за баня В комплект тава от неръждаема стомана (1 комплект)

Опаковка течен сапун EMPO с gilding, керамични опаковка течен сапун в съвременен стил фермерска за дома, дизайн за баня В комплект

BGN 2.67

New

Продуктът е наличен

Изработени от дебели, здрави висококачествени керамични материали, стилни продукти от клас A Геометричен вдлъбнати, изпъкнали дизайн във формата на диамант, пълен с елегантност и благороден характер.Керамични опаковка за сапун не е податлива на корозия и сравнително безвреден за околната среда.Кръгла компактен дизайн подходящ за повечето кухненски мивки и плотове за баня.Опаковка сапун е лесен за използване и е препълнен, захранващи сапун за кухненски мивки и опаковка от сапун за баня. Забележка : Моля, обърнете внимание, се уверете в размер, преди да купите. 【Елегантен дизайн】Позлатени керамични опаковка за сапун ще стане чудесно допълнение към вашия модерни декора на фермерска къща!. 【Трайност събрание】 Опаковка сапун е проектиран така, че да продължи дълги години.Основата е изработено от здрава керамика, груб дизайн, керамично дъно осигурява устойчивост и спорта сапун и го нескользкость.Помпата е изработена от пластмаса, устойчив на корозия и не ръждясва в продължение на целия срок на служба. 【Идеално място за кухненски плотове】 идеален за сапун за ръце, течни сапуни, дезинфектанти и т. Можете да го използвате като опаковка сапун за кухня или попълнете лосион като практично и спорта сапун за баня в фермер стил. 【Височина 4,5 инча диаметър 3.3 инча】 Всяка помпа-опаковка побира 13,5 грама течен сапун.За многократна употреба, екологично чиста, зелена, спестяващ пари.Също така е добра идея за подарък за вашето семейство и приятели. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Просто се свържете с центъра за обслужване на клиенти, ако срещате някакви проблеми.ние подкрепяме 30-дневен парите. 【Елегантен дизайн】Позлатени керамични опаковка за сапун ще стане чудесно допълнение към вашия модерни декора на фермерска къща!. 【Трайност събрание】 Опаковка сапун е проектиран така, че да продължи дълги години.Основата е изработено от здрава керамика, груб дизайн, керамично дъно осигурява устойчивост и спорта сапун и го нескользкость.Помпата е изработена от пластмаса, устойчив на корозия и не ръждясва в продължение на целия срок на служба. 【Идеално място за кухненски плотове】 идеален за сапун за ръце, течни сапуни, дезинфектанти и т.

Добавки за продукти

Майра Торби, Финикови Палми 6 Опаковки Caddy S-2255 New
Майра Торби, Финикови Палми 6 Опаковки Caddy S-2255

Размери : Дълбочина 75 х Широчина 8,5 х Височина 8.5 инча с дръжка 4,5 инча.Кожена кейдик на 6 опаковки чудесен

BGN 2.33
Триизмерно афроамериканской момичета, говорим, че аз Обичам Футбол - Кърпи (twl-234056-1) New
Триизмерно афроамериканской момичета, говорим, че аз Обичам Футбол - Кърпи (twl-234056-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 1.33
Многофункционален скоба SHUOZHUO За зареждане на телефона, четка за Баня (Цвят: зелен) New
Многофункционален скоба SHUOZHUO За зареждане на телефона, четка за Баня (Цвят: зелен)

Многофункционално, удобно за съхранениеОт двете страни на скобата са разположени две помалки висулки, �

BGN 2.67