Опаковка Сапун за измиване на съдове Elwiya White Стъкло Mason Jar с черно Пластмасово помпа и капак - 16 Унции Farm Стъклена Банка Mason Jar - Защита От ръжда - Начало декор за кухнен?

Опаковка Сапун за измиване на съдове Elwiya White Стъкло Mason Jar с черно Пластмасово помпа и капак - 16 Унции Farm Стъклена

BGN 4.99

New

Продуктът е наличен

стъклена банка Мейсън обем 16 унции от бял бессвинцового стъкло - Комплимент към атмосферата на селски стилПластмасовия капак и помпа не съдържат BPA, а като капак от неръждаема стомана с течение на времето ръжда и са безполезни.Лесно се събира и накачивается, много мил за кухня фермерска къща, аксесоари за баня и за пране. 100% гаранция за връщане на пари, моля свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. стъклена банка Мейсън обем 16 унции от бял бессвинцового стъкло - Комплимент към атмосферата на селски стил.Пластмасовия капак и помпа не съдържат BPA, а като капак от неръждаема стомана с течение на времето ръжда и са безполезни.Лесно се събира и накачивается, много мил за кухня фермерска къща, аксесоари за баня и за пране. 100% гаранция за връщане на пари, моля свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. Проблемът "ИЗТИЧАНЕ на информация" е напълно решен.Просто купувам това с лекота!Не се притеснявайте! 2. За продукти с изтичане, придобити в ранен стадий, ние ще ви предоставим напълно нова подмяна. Ние винаги правим всичко възможно, за да предоставят продукти и услуги от най-високо качество.ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОПАКОВКА ЗА САПУН ELWIYA RUSTIC MASON JAR? стъклена банка мейсън обем 1,16 унция без съдържание на олово - комплимент към атмосферата на селски стил. пластмасовия капак и помпа без бисфенол а от неръждаема стомана с течение на времето ръжда и са безполезни. Лесно се сглобява и накачивается, много красива е подходящ за баня ферма за кухня и пране. страхотна идея за подарък за приятели, семейство, особено на човека.

Добавки за продукти

Волейбольное Кърпа за ръце с 3D принтом рози Love, 15 x 22 New
Волейбольное Кърпа за ръце с 3D принтом рози Love, 15 x 22

Кърпата е подходяща за използване в кухнята, в банята или фитнесаОтличен за сушене на чинии, ръцете и ли�

BGN 3.90
Държач за сапун YISMAN, Стенен Държач за душ, стойка за гъба за кухнята или Банята, Черен New
Държач за сапун YISMAN, Стенен Държач за душ, стойка за гъба за кухнята или Банята, Черен

【МАТЕРИАЛ】 : Избор на висококачествена неръждаема стомана Sс огледално полирани, повърхността е гладк�

BGN 5.33