Плажна Кърпа от Микрофибър AOOGD, Туристическа Кърпа за Големи Жени, 63 x 31, Быстросохнущее Кърпи за баня за възрастни, Джобно пътни Настилки Кърпа с Бутони и Еластична ?

Плажна Кърпа от Микрофибър AOOGD, Туристическа Кърпа за Големи Жени, 63 x 31, Быстросохнущее Кърпи за баня за възрастни,

-111 %

BGN 5.69

New

Продуктът е наличен

?【Уникална UV-издател】Специално проектирана за UV-издател на плажния кърпа, която помага да се определи интензивността на ултравиолетовите лъчиUV маркер е прозрачен, когато той не е изложена на ултравиолетовите лъчи.Както при излагане на ултравиолетовите лъчи на плажа или в къмпинг той ще се превърне в лилаво и с течение на времето постепенно потемнеет осмелява. ?【Ключалката и еластична лента】 Плажна кърпа е оборудвано с две регулируеми бутони за обзавеждане.Просто застегните копчета, свободно да играе, не пропуска вятъра и задържат топлината.Растягивающаяся лепило позволява лесно да се приложи хвърляне на плажа кърпи, който заема по-малко място. ?【Бързо съхнещи и без пясък】 водопоглъщаемост 3 пъти по-силен, отколкото при обикновените кърпи, дори за гмуркане, къмпинг, фитнес, плажни кърпи могат да премахнете всички петна от водата, само леко избърсване на тялото.Flailed плажни кърпи с двете си ръце, за да се отърси от пясъка, без да остави следи. ?【От микрофибър и голям размер】 Това плажна кърпа, изработени от подобрен материал от микрофибър, за да му предостави допълнителна мекота и текстури.Изработено от плат 250 гориво за получаване на трайни банного кърпи.Голям размер 160* 80 см е достатъчно, за да покрия тялото си или се покрива с фотьойл с възможност за сгъване на облегалката. ?【Двустранен печат и съхранение на】 Това плажна кърпа с ярък и колоритен дизайн отпред, отзад монофонични фигура, а тънък шев лесно да мачкам, дори ако е се пере в машина.Оборудвана чанта за съхранение с цип удобна не само за носене на ръка, но и за съхранение на малки предмети. ?【Уникална UV-издател】Специално проектирана за UV-издател на плажния кърпа, която помага да се определи интензивността на ултравиолетовите лъчи.UV маркер е прозрачен, когато той не е изложена на ултравиолетовите лъчи.Както при излагане на ултравиолетовите лъчи на плажа или в къмпинг той ще се превърне в лилаво и с течение на времето постепенно потемнеет осмелява. ?【Ключалката и еластична лента】 Плажна кърпа е оборудвано с две регулируеми бутони за обзавеждане.Просто застегните копчета, свободно да играе, не пропуска вятъра и задържат топлината.Растягивающаяся лепило позволява лесно да се приложи хвърляне на плажа кърпи, който заема по-малко място. ?【Бързо съхнещи и без пясък】 водопоглъщаемост 3 пъти по-силен, отколкото при обикновените кърпи, дори за гмуркане, къмпинг, фитнес, плажни кърпи могат да премахнете всички петна от водата, само леко избърсване на тялото.Flailed плажни кърпи с двете си ръце, за да се отърси от пясъка, без да остави следи. ?【От микрофибър и голям размер】 Това плажна кърпа, изработени от подобрен материал от микрофибър, за да му предостави допълнителна мекота и текстури.

Добавки за продукти

Къмпинг 3dRose, В който се Харчи Малко състояние, живеейки Като Бездомен - Кърпи (twl-201957-3) New
Къмпинг 3dRose, В който се Харчи Малко състояние, живеейки Като Бездомен - Кърпи (twl-201957-3)

Размер на гъба : 12 W x 11 ч инча може да се използва като кърпа за ръце / лицеИзработен от 100% полиестер и 100% �

BGN 7.08
Държач за душ-на рамената, с монтиран на стената (прозрачен) New
Държач за душ-на рамената, с монтиран на стената (прозрачен)

Титуляр душ мряна е прикрепен към гипсокартону, без да вредят на плочки или фибростъклоЛесна инсталаци�

BGN 1.00
Союзническая месинг RW-26-SBR Сатинированная Месинг New
Союзническая месинг RW-26-SBR Сатинированная Месинг

Месинг чаша Allied или държач за четка за зъби е различно от финес и изтънченост дизайнТова е чудесен аксес

BGN 1.67
Cartoony Зайо на Държач за Кърпички в Опаковка Начало Декор Калъф за Салфетки за Баня Хола Кухня New
Cartoony Зайо на Държач за Кърпички в Опаковка Начало Декор Калъф за Салфетки за Баня Хола Кухня

❤️ Тази кутия за салфетки е изработена от водоустойчива изкуствена кожа, която износостойкая и здрава,

BGN 13.49