PATKAW Кутия-Органайзер за Грим, 3 Отделения, Памучен Тампон, Държач за Тампони, Диспенсер, Тоалетка, Кутия За Съхранение, Туба за Баня, Шкаф, Контейнер, Калъф за Бижута, ?

PATKAW Кутия-Органайзер за Грим, 3 Отделения, Памучен Тампон, Държач за Тампони, Диспенсер, Тоалетка, Кутия За Съхранение,

BGN 2.33

New

Продуктът е наличен

1 ??Кутия за съхранение на памук дискове-органайзер за грим, кутия 3 отделения, държач за памучни тампони, опаковка, кутия за съхранение на тоалетна масичка, туба за баня, шкаф, контейнер за бижута, козметика, ще покаже вашият чудесен моден вкус, отлична защита от повреди и наранявания. ??ТИТУЛЯР за памучни топки - Можете да спестите ценно място на вашия тоалетката кафе, работния плот, в спалнята или в чекмеджето на бюрото. ??БАНКИ за баня - разделени на 4 отделения за съхранение на нужните ви неща, разделител може да се премахне, за да се настанят предмети на по-голям размер. ?? КОНТЕЙНЕР ЗА ПОДЛОЖКИ за ГРИМ - Дупка отпред позволява лесно да получите памучни дискове, което е практично за използване. ??ДИСПЕНСЕР ЗА ПАМУЧНИ ТАМПОНИ - Недейте аксесоари за коса, като дъвка, щипки за коса.изплакнете с вода или избършете с чиста кърпа. ??Кутия за съхранение на памук дискове-органайзер за грим, кутия 3 отделения, държач за памучни тампони, опаковка, кутия за съхранение на тоалетна масичка, туба за баня, шкаф, контейнер за бижута, козметика, ще покаже вашият чудесен моден вкус, отлична защита от повреди и наранявания. ??ТИТУЛЯР за памучни топки - Можете да спестите ценно място на вашия тоалетката кафе, работния плот, в спалнята или в чекмеджето на бюрото. ??БАНКИ за баня - разделени на 4 отделения за съхранение на нужните ви неща, разделител може да се премахне, за да се настанят предмети на по-голям размер. ?? КОНТЕЙНЕР ЗА ПОДЛОЖКИ за ГРИМ - Дупка отпред позволява лесно да получите памучни дискове, което е практично за използване. ??ДИСПЕНСЕР ЗА ПАМУЧНИ ТАМПОНИ - Недейте аксесоари за коса, като дъвка, щипки за коса.изплакнете с вода или избършете с чиста кърпа.Описание Кутия-органайзер за грим, 3 отделения, памучен тампон, държач за тампони, Диспенсер, Тоалетка, Кутия за съхранение, Туба за Баня, Шкаф, Контейнер за бижута, косметикаособенности - Цвят : бял;- Материал : PP, PS;- Размер : около 21.58 инча; Осъществяване включва 1 x кутия за съхранение.

Добавки за продукти

BESTonZON 2 бр. Помощен Климатик за Душа в Банята, Кухненски Free Toiletries, Крем За Ръце, Битова за Празни New
BESTonZON 2 бр. Помощен Климатик за Душа в Банята, Кухненски Free Toiletries, Крем За Ръце, Битова за Празни

ОПАКОВКА ЛОСИОН за еднократна УПОТРЕБА Изработен от висококачествено стъкло, който е подходящ за дома�

BGN 2.33
Декоративна Латунная препарат за съдове Shell4 Аксесоари за Тоалетна 4,7 New
Декоративна Латунная препарат за съдове Shell4 Аксесоари за Тоалетна 4,7

Латунная препарат за съдове във формата на мидаКвалифициран процеса на леене на метал.Найдобрата техни

BGN 3.33
Кърпа Imagine Design Служете си един на друг в любов, 18 x 28 инча, Мулти, (56103) New
Кърпа Imagine Design Служете си един на друг в любов, 18 x 28 инча, Мулти, (56103)

МултиРазмери 18 х 28".Изработена от плътен памук.Ситопечат извършва в съвременния / countryцветното съчетан�

BGN 4.49
Държач за четка за зъби SKL Home Holland Цвете, Натурален New
Държач за четка за зъби SKL Home Holland Цвете, Натурален

ГранитогресВ комплекта е включена 1 държач за четка за зъби.Глазирани слонова кост с акварельным цветен

BGN 3.33