Zerodeko Сапунен Камък, Смола сапун ястия Европейски Стил препарат за съдове Сливная препарат за съдове Титуляр За Сушене на Сапун Контейнер за Сапун за Душата Защита ?

Zerodeko Сапунен Камък, Смола сапун ястия Европейски Стил препарат за съдове Сливная препарат за съдове Титуляр

BGN 31.60

New

Продуктът е наличен

? Препарат за съдове от катран в Европейски Стил, препарат за съдове за Източване на Сапун, Кутия За Сушене на Сапун, Държач за Сапун, Контейнер за Сапун, Душ, Защита за баня ?НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ сапун ястия -?Тази кутия за сапун Може да Филтрира водата, запази сух сапун и го направи по-гигиеничным. ?Препарат за съдове за УМЫВАЛЬНОГО МАСА -? Чудесен държач за сапун за душ, вана, тоалетна, кухня, баня и още много други. ?ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА САПУН -? Сапун може да поставите не само в банята, но и гъба за миене в кухнята. ?Препарат за съдове ОТ СМОЛА -?За Вашата баня да изглежда подредено, тази Кутия за съхранение на сапун може да се поставя в Ъгъл. ? Препарат за съдове от катран в Европейски Стил, препарат за съдове за Източване на Сапун, Кутия За Сушене на Сапун, Държач за Сапун, Контейнер за Сапун, Душ, Защита за баня. ?НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ сапун ястия -?Тази кутия за сапун Може да Филтрира водата, запази сух сапун и го направи по-гигиеничным. ?Препарат за съдове за УМЫВАЛЬНОГО МАСА -? Чудесен държач за сапун за душ, вана, тоалетна, кухня, баня и още много други. ?ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА САПУН -? Сапун може да поставите не само в банята, но и гъба за миене в кухнята. ?Препарат за съдове ОТ СМОЛА -?За Вашата баня да изглежда подредено, тази Кутия за съхранение на сапун може да се поставя в Ъгъл.Описаниесли търсите красива поставка за сапун, а след това си търси свърши тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Висока якост, лесно е деформиран и повреди, декоративни и практични.Това ще бъде добър избор за вас.Може да бъде подарък на на вашите приятели.Изискан външен вид, което прави тази поставка за сапун наистина привлекателни и ще се превърне в приятно за декорация на банята.Характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : смола-Размер : 17.97 инча - вашия дом, а също си общежитието, това е супер удобно, vi,-Това е толкова готино, че вашата баня да изглежда спретнато, че тази Кутия за съхранение на сапун може да се поставя в ъгъл.

Добавки за продукти

Електрическа четка за зъби Tee's Factory SN-5537439HT Снупи Sonic, от сърце, прибл. В 6,0 х Ш 0,7 х 0,7 Г инча New
Електрическа четка за зъби Tee's Factory SN-5537439HT Снупи Sonic, от сърце, прибл. В 6,0 х Ш 0,7 х 0,7 Г инча

Размер (В x Ш x д) : Около 6,0x0,7x0,7 инча (15,3x1,9x1,7 см); Размер на опаковката : Около 8,0x2,8x0,8x0,3 инча (20,3Батерия : 1 бат

BGN 16.88
Cabilock четка за грим за пътуване, 4 бр., 300 мл, зъбни чаши, четка за зъби, държач за паста за зъби, чаша New
Кърпи 3dRose Florene Vintage - Снежните Сови - сипухи - twl-37398-1) New
Кърпи 3dRose Florene Vintage - Снежните Сови - сипухи - twl-37398-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 0.67