Двойна Закачалка За Хавлии В Банята От Матово Злато, Държач за Кърпи за ръце 23,6 инча, Закачалка За Кухненските Кърпи, Модерна Стенни Закачалка За Хавлии От Неръждае?

Двойна Закачалка За Хавлии В Банята От Матово Злато, Държач за Кърпи за ръце 23,6 инча, Закачалка За Кухненските

BGN 31.20

New

Продуктът е наличен

★ Високо качество : Кърпа е изработена от материали, алуминий, гарантиращи, че той никога не ръждясва, не са подложени на корозия и не губи блясъка си! отопляеми кърпи осигуряват лесен достъп до полотенцам и ги демонстрация за вас ★ Двойни напречни греди : Конструкция с двойни кръст-образни греди позволява да се мотае повече кърпи, достатъчно разстояние между две основи гарантира липсата на здраво с кърпа. ★ Кърпа притопляне от матово злато : Леко матирано златното покритие не оставя петна и устойчиви на ежедневно надраскване, ежедневна поддръжка на прост, лесно запазва своя елегантен и безупречен външен вид. ★ Лесен монтаж : комплект от оборудване, ръководство за инсталиране на приложен, крепежни винтове са скрити и не се вижда. ★ Удовлетвореност гаранция : Нашето обзавеждане за баня предлага приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. ★ Високо качество : Кърпа е изработена от материали, алуминий, гарантиращи, че той никога не ръждясва, не са подложени на корозия и не губи блясъка си! отопляеми кърпи осигуряват лесен достъп до полотенцам и ги демонстрация за вас. ★ Двойни напречни греди : Конструкция с двойни кръст-образни греди позволява да се мотае повече кърпи, достатъчно разстояние между две основи гарантира липсата на здраво с кърпа. ★ Кърпа притопляне от матово злато : Леко матирано златното покритие не оставя петна и устойчиви на ежедневно надраскване, ежедневна поддръжка на прост, лесно запазва своя елегантен и безупречен външен вид. ★ Лесен монтаж : комплект от оборудване, ръководство за инсталиране на приложен, крепежни винтове са скрити и не се вижда. ★ Удовлетвореност гаранция : Нашето обзавеждане за баня предлага приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Добавки за продукти

Стенен Държач за Кърпи Allied Brass GT-2-PR-CA Prestige За Гости с Античен Мед New
Стенен Държач за Кърпи Allied Brass GT-2-PR-CA Prestige За Гости с Античен Мед

Този стенен държач за кърпи здрав и стилен детайл, който ще се впишат в интериора на всяка баняИзглежда

BGN 0.67
Опаковка за сапун Brite SOAP-MC6 с led подсветка - 12,8 унция -7 възможности успокояващи цветове, мулти New
Опаковка за сапун Brite SOAP-MC6 с led подсветка - 12,8 унция -7 възможности успокояващи цветове, мулти

ОТКРИВАНЕ на ДВИЖЕНИЕ И СВЕТЛИНА : Soap Brite се включва само при откриване на тъмнината и движениеТой улавя

BGN 6.53
Кърпа за почистване на тялото от естествен Лен Nawrap New
Кърпа за почистване на тялото от естествен Лен Nawrap

50% лен и 50% памукКърпа за почистване на тялото от естествен лен.Невероятно здрав, впитывающая и бързо сох

BGN 0.33
Carolin's Treasures BB9249SOAP Verata Коледен Керамични Опаковка за Сапун Козел, Тюркоаз, Опаковка за Сапун за ръце, New