MSGUIDE Doxie Такса Вайнер Куче за Домашен любимец Куче Големи Кърпи за баня на Супер Меко Лесно Плажна Кърпа Высокоабсорбирующая Баня Чаршаф Быстросохнущее Кърпа за Пл?

MSGUIDE Doxie Такса Вайнер Куче за Домашен любимец Куче Големи Кърпи за баня на Супер Меко Лесно Плажна Кърпа Высокоабсорбирующая

BGN 15.59

New

Продуктът е наличен

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН микрофибър】 Нашето быстросохнущее плажна кърпа изработено от луксозен мек микрофибър, който перфектно абсорбира влагата и дехидратираниТова ще даде на кожата ви усещане за сухота.Максималният комфорт и издръжливост, выдерживающие многократни цикли на пране и сушене. 【СУПЕР ВПИТЫВАЮЩИЙ, БЪРЗО СОХНУЩИЙ И КОМПАКТЕН】Това не е същото, което памук, но той е по-елегантен, тънък и здрав от качествен памук или махровая плат.Бързо съхнене – 3 пъти по-бързо от памука.Кърпи могат да поемете тегло, 7 пъти повече от техния собствен.Ето защо той е подходящ като плаж за възрастни, мъже, жени, деца, бебета, юноши, момчета и момичета. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН микрофибър】 Нашето быстросохнущее плажна кърпа изработено от луксозен мек микрофибър, който перфектно абсорбира влагата и дехидратирани.Това ще даде на кожата ви усещане за сухота.Максималният комфорт и издръжливост, выдерживающие многократни цикли на пране и сушене. 【СУПЕР ВПИТЫВАЮЩИЙ, БЪРЗО СОХНУЩИЙ И КОМПАКТЕН】Това не е същото, което памук, но той е по-елегантен, тънък и здрав от качествен памук или махровая плат.Бързо съхнене – 3 пъти по-бързо от памука.Кърпи могат да поемете тегло, 7 пъти повече от техния собствен.Ето защо той е подходящ като плаж за възрастни, мъже, жени, деца, бебета, юноши, момчета и момичета.Плажна кърпа от микрофибър. Много голям, быстросохнущее, лесно, не пропускающее пясък, супер впитывающее плажна кърпа от микрофибър!Каква е разликата между нашите плажни кърпи?Тези стилни, оригинални плажни кърпи с принтом ще ви отдих и забавление.Покажете своя стил с помощта на тези красиви плажни кърпи, и това ще ви донесе общата похвала! 100% здрава мек микрофибър, по-добро качество от други подобни материали.Затова той ще бъде по-мека и ще бъде по-добре да абсорбира вода и обезвоживаться.Проектирани в съответствие с вашите нужди.Благодарение на използването на материалите на по-високо качество, нашите плажни кърпи притежават по-голяма способност да се предотврати попадането на пясък и кал.

Добавки за продукти

Кърпа 3D Rose Жираф Gold TWL_29714_1, 15x 22, Бяло New
Кърпа 3D Rose Жираф Gold TWL_29714_1, 15x 22, Бяло

Машинно пране, хладка вода, без белина, да отвътре навънПроизведено в Съединените Щати.Той е подходящ за

BGN 7.38
Ръчен Подложка за баня Dobby за мебелисти и на тъкачи, 2 на 3 Метра, Tractuib 2 New
Ръчен Подложка за баня Dobby за мебелисти и на тъкачи, 2 на 3 Метра, Tractuib 2

100% ПолиестерЛесно да се грижи за тъкани подложка от полиестер, машинно пране в хладка вода с мек почиств

BGN 1.67
ADI Central Park Studios е Елегантен Канава комплект от 4 Хавлиени кърпи Zero Twist кафяв цвят New
ADI Central Park Studios е Елегантен Канава комплект от 4 Хавлиени кърпи Zero Twist кафяв цвят

100% Памук 4 Хавлиени кърпи с размери 30 х 54 инча.Машинно пране и сушене на перална машина.Канава 2слойный ко

BGN 3.33
Allied Месинг TS-31 Безплатна Поставка за Хавлии с Двоен Подлакътник, Не е Покрита с Лак Месинг New
Allied Месинг TS-31 Безплатна Поставка за Хавлии с Двоен Подлакътник, Не е Покрита с Лак Месинг

Утяжеленное основа ще запази този предмет устойчив, за предотвратяване на преобръщанеФилцови уплътнен

BGN 251.75
Alipis 4шт Стенен монтаж Кутия За Съхранение на Козметика Кутия За Съхранение на Многоцелеви Ps Бял New
Alipis 4шт Стенен монтаж Кутия За Съхранение на Козметика Кутия За Съхранение на Многоцелеви Ps Бял

PS КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на КОЗМЕТИКА практичен дизайн ще ви помогне ефективно да се избягват вредни веще�

BGN 3.33