LAGOM HOUSE Мрамор Опаковка Сапун със Златен Покрив от Неръждаема Стомана, Бял Италиански Опаковка Течен Сапун от Естествен Камък, Декоративна Бутилка за Кухненски Пло?

LAGOM HOUSE Мрамор Опаковка Сапун със Златен Покрив от Неръждаема Стомана, Бял Италиански Опаковка Течен Сапун от Естествен

BGN 2.33

New

Продуктът е наличен

✅ [ОПАКОВКА ТЕЧЕН САПУН от ЕСТЕСТВЕНИ ИТАЛИАНСКИ МРАМОР ] Този опаковка сапун е изработен от висококачествен италиански мрамор, която му придава луксозен и елегантен външен видЗа разлика от пластмаса, смола или полиуретан, това мрамор държач за сапун подобрява качеството на живот и дава усещане за елегантност на вашата баня или кухня.Забележка : за Структурата на мрамор е Уникална, и Фигура На Купленном от Вас на Таблата да бъде различен От Цифра. ✅ [ ПОМПА за ДОЗИРАНЕ на сапун от СОЛИДНА ЗЛАТНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ] Този опаковка сапун за кухня от бял мрамор, оборудван е с помпа от солидна златна неръждаема стомана, оборудван высокоэластичным пружинным устройство за по-удобно натискане и лесно дозиране.Водоустойчив и издръжлив, вашето семейство ще остане доволен от неговото качество и производителност. ✅ [НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ правоъгълна опаковка от сапун за баня ] Тази бяла течност опаковка с четири противоскользящими накладки на дъното може да се използва върху мокра и неравни столешницах, случайно да не се преобърне на бутилка.За лесно обслужване и почистване комплектът включва : кърпа за почистване на мрамор. ✅ [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЛУКСОЗНА опаковка САПУН за ВАНА] Този универсален опаковка сапун е подходящ за използване в банята, пералнята или като декоративен елемент в дома си.Може да се използва за приготвяне на течен сапун, сапун за ръце, или дори като керамични и спорта масло.Това също ще се превърне в чудесен подарък за Деня на благодарността, за родители и приятели. ✅ [ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР ЛАГОМА] Измерване 2.5 инча / 7*7* тази симпатична декоративна бутилка за сапун от мрамор с размер 19 см и тегло 16,8 грама и е идеален за всяка баня или кухненски плот. [? СЪВЕТИ?] Моля, почистване на бутилка с вода и сапун за ръце преди първата употреба и се оставя на проветриво място в продължение на 2-3 дни, за да се елиминират всички упорити миризми. ✅ [ОПАКОВКА ТЕЧЕН САПУН от ЕСТЕСТВЕНИ ИТАЛИАНСКИ МРАМОР ] Този опаковка сапун е изработен от висококачествен италиански мрамор, която му придава луксозен и елегантен външен вид.За разлика от пластмаса, смола или полиуретан, това мрамор държач за сапун подобрява качеството на живот и дава усещане за елегантност на вашата баня или кухня.Забележка : за Структурата на мрамор е Уникална, и Фигура На Купленном от Вас на Таблата да бъде различен От Цифра. ✅ [ ПОМПА за ДОЗИРАНЕ на сапун от СОЛИДНА ЗЛАТНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ] Този опаковка сапун за кухня от бял мрамор, оборудван е с помпа от солидна златна неръждаема стомана, оборудван высокоэластичным пружинным устройство за по-удобно натискане и лесно дозиране.

Добавки за продукти

Популярният Подложка за баня Cambridge Single Bath, 17x24, Аква New
Популярният Подложка за баня Cambridge Single Bath, 17x24, Аква

Много лесно за почистване, просто изчезва в пишеща машина и се сушиИма латексную субстрат за устойчивос

BGN 2.67
Държач за четка за зъби и самобръсначки Фънки Land Dog NH-7036 New
Държач за четка за зъби и самобръсначки Фънки Land Dog NH-7036

Гаранция на производителя не се отнасяРазмер на продукта (Ш x д x В) : прибл 2,0 x 1,5 x 3,0 инча (50 x Тегло на прод�

BGN 2.67
Поставка за Кърпи Allied Месинг TS-45T 3 СЪС завъртане на 12 См, Полиран Никел New
Поставка за Кърпи Allied Месинг TS-45T 3 СЪС завъртане на 12 См, Полиран Никел

Изработен от найдобрите твърди медни материалиФилцови уплътнение предотвратява появата на драскотини

BGN 184.80