HANABASS Притежателя на Сешоар За Коса Притежателя на Сешоар За Коса Стенен Сешоар Стенен Сешоар Закачалка За Кухненски Сешоар Органайзер За Сешоар Стенни Стойка За С?

HANABASS Притежателя на Сешоар За Коса Притежателя на Сешоар За Коса Стенен Сешоар Стенен Сешоар Закачалка За Кухненски Сешоар

BGN 13.60

New

Продуктът е наличен

Държач за сешоар за коса : за полагане на сешоар, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, умывальнойСкоба за сешоара : Подходящ за повечето стойки за сешоар.Подвесное място за съхранение, практично и удобно.Органайзер за сешоара : RACK-органайзер за сешоар Изглежда красиво и модерно, прекрасно украсява вашия дом, прави живота по-удобен.Сешоар за коса : ABS, дървесен материал, който лесно се деформират или.Окачен титуляр за гъби : Тя изглежда красиво и модерно, прекрасно украсява вашия дом, прави живота по-удобен.Осъществяване на списък 1 х Държач за сешоар Характеристики - Размер : Около 26 00 X11,00 X5,00 см / 10,22 X4,32 X1 държач за сешоар. - Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му кухненските стенни рафтове. - повече елегантност и красота в банята с лесен дизайнерска закачалка за сешоар. - Той е изработен от тънка изработка, за да се гарантира практичността и устойчивостта подвесного чекмедже за баня. -Подходящ за домашна баня, шкафа в спалнята, фризьорски салон и други случаи на съхранение сешоар за коса. -Материал : ABS, дървени стенни поставка за сешоар - Чудесен организатор за вашите инструменти за коса като сешоар, утюжок маша, ABS органайзер за инструменти за коса. - Цвят : бял Органайзер за сешоар Информация за стоки Титуляр за закачалки за стенен монтаж, предназначени за малки бани с ограничено пространство.Държач за сешоар за баня не само е гладка и красива повърхност, но също играе ролята на анти- . държач за сешоар за баня Е подвесная стойка за съхранение на вашия сешоар, изработени от висококачествен материал.

Добавки за продукти

Стенен Държач за Кърпи Allied Brass GT-2-PR-CA Prestige За Гости с Античен Мед New
Стенен Държач за Кърпи Allied Brass GT-2-PR-CA Prestige За Гости с Античен Мед

Този стенен държач за кърпи здрав и стилен детайл, който ще се впишат в интериора на всяка баняИзглежда

BGN 0.67
3dRose Florene Religions - Изображение вярвам в теб С Голям сребърен кръст - Кърпи (twl-238628-1) New
3dRose Florene Religions - Изображение вярвам в теб С Голям сребърен кръст - Кърпи (twl-238628-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 4.60
Жена, Безшевни Топ С Дантелен Завършек Отзад, Обвивка На Бюста, Бельо С Дълъг Ръкав, Мрежест Топ New
Жена, Безшевни Топ С Дантелен Завършек Отзад, Обвивка На Бюста, Бельо С Дълъг Ръкав, Мрежест Топ

100% ДантелаЗакопчалката на една кука и проушину.Точно по размер, проектирани с оглед на вашите желания.Т�

BGN 1.67
Кърпи Utopia 6X Хавлии за Баня, 2X Кърпи за ръце и 4X Гъба New
Кърпи Utopia 6X Хавлии за Баня, 2X Кърпи за ръце и 4X Гъба

ПамукСЪОТНОШЕНИЕ на ЦЕНА И КАЧЕСТВО – комплект от 12 сиви кърпи / хавлии value включва 6 хавлиени кърпи с р�

BGN 0.33