Четка за тоалетна под формата на Череши - Набор от Стоящи Четки за Тоалетна - Компактен Потребителска Четка за Тоалетна Red Cherry за Баня (Червена Череша) (Черна четка)

Четка за тоалетна под формата на Череши - Набор от Стоящи Четки за Тоалетна - Компактен Потребителска Четка за Тоалетна Red

BGN 1.00

New

Продуктът е наличен

✔️? 【АБСОЛЮТНО нов висококачествен 】 Е чисто нов аксесоар за прибиране на реколтата в банята с черешова четка за тоалетнаИзработен е от висококачествена пластмаса и трябва да се в всеки дом банята.Четки с гъста черна четина се различават индустриална здравина и могат също да бъдат използвани във всеки бизнес или офиса.За даване на череша тоалетна зъби и притежателя на специален вид на всяка баня използвана висококачествена червена боя.Изработен от устойчив небьющегося пластмаса.Най-добрата четка с притежателя на днешния ден!. ✔️? 【Умен И креативен 】 Този държач за четки чудесно за съхранение и организация.Благодарение на компактния си дизайн, който се вписва в тесни места за баня, което ви позволява лесно да го напусне; Чист класически вид се съчетава с всякакъв интериор; идеален за половинных и пълни вана, стаи за гости, бани, тоалетни; Използва у дома, в апартаменти, вили, хотели, вили, проходимост и къмпинги Гъста черна четина осигурява дълбоко почистване и устойчивост на корозия.Много хубава и креативна четка и държач за почистване на тоалетни. ✔️?【За СЪХРАНЕНИЕ И ОРГАНИЗАЦИЯ 】 Височина : 14 см Дължина : 5 см Ширина : 5 см Е средство за почистване на тоалетната чиния поддържа чистотата на пола.Внимателно се поставя в близост до с тоалетна; Нескользящая основа надеждно предпазва четка за тоалетна; могат да Издържат на ежедневна употреба.Здрава и незабележим благодарение на зъби с твърда четина, която дълбоко почиства трудно достъпните места, за създаване на блестяща баня; Четка се поставя в отделен титуляр, когато тя не се използва, за неоткриваеми за съхранение.Дръжката е хубаво да лежи в ръката, а през цялата диск предпазва ръцете от пръски. ✔️? 【ЕПИЧНА подарък 】 Тази четка череша форма, с титуляр ще се превърне в чудесен подарък за най-важния член от вашето семейство!Кой е идеалният подарък за вашата майка, сестри, дъщери, племенници или братовчед.Чудесен подарък и за мъжете.Дълга зелена череша крак допълва декора и е идеална по размер за всяка баня.Лесна поддръжка - измийте с мек сапун и вода.Титуляр във формата на червена череша и защитено.Това е идеалният размер за нова четка за тоалетна червен цвят. ✔️?【С подкрепата 100% гаранция за удовлетвореност, БЕЗ въпроси】 ще заменим вашия продукт в малко вероятния случай на възникване на усложнения.Ние създаваме продукти, премия и ги подкрепят нашата гаранция.НАШАТА цел - ВАШЕТО удовлетворение!ПОРЪЧАЙТЕ СИ ОТ ДНЕС, БЕЗ РИСК!.Нова червена Череша четка за тоалетна, аксесоар за почистване на домакински баня с черна четка Технически характеристики на продукта : Материал : висококачествена ABS-пластмаса Цвят : черешово червено Тегло : 8 грама Размер : Височина : 14 см Дължина : 5 см Ширина : 5 см Какво има в кутията? 1 Череша ершик за тоалетна и притежателя Описание на продукта : Това е чисто нов аксесоар за прибиране на реколтата, баня с червена череша четка за тоалетна 2020 година.

Добавки за продукти

Лира AUNEVN от мед Лира в Банята, Телевизор лира в банята New
Лира AUNEVN от мед Лира в Банята, Телевизор лира в банята

Каквото и да изберете, отопляеми кърпи Модерен дизайн и функционална естетика Придават Отличен завърше

BGN 1.67
Поставка за вана LDCHNH с Държач за Книги, Шкаф за баня, Шкаф за баня, Рафт за лаптоп, Четене, Таблет New
Поставка за вана LDCHNH с Държач за Книги, Шкаф за баня, Шкаф за баня, Рафт за лаптоп, Четене, Таблет

Подходящ за всички видове вани Този тиган за баня се инсталира в почти всички стандартни вани, представ

BGN 166.43
Кутия за Салфетки Кожена Кутия За Салфетки Домашен Офис Кабинет Кола За Хартиени Кърпи за ръце New
Кутия за Салфетки Кожена Кутия За Салфетки Домашен Офис Кабинет Кола За Хартиени Кърпи за ръце

★ СТИЛНИ АРТ ДИЗАЙН : европейски и американски моден дизайн, красив и практичен; перфектната украса на н

BGN 3.00
GEER Елегантна Подплата за Завеси за душ, 72x72 инча, Завеси за баня PEVA, Водоустойчив Завеса за баня с 12 New