Стилен лесен Автоматичен Опаковка сапун, Захранващи сапуни за баня и Кухня Сензор за пяна Опаковка Сапун Безконтактен Водоустойчив Електрически Индукционный Опа?

Стилен лесен Автоматичен Опаковка сапун, Захранващи сапуни за баня и Кухня Сензор за пяна Опаковка Сапун Безконтактен Водоустойчив

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

● Голям капацитет : Миене на ръце, течен сапун може премахване на бактериите с ръка, че е един от най-важните стъпки, които трябва да избегне, за да не се разболеете, не се предава на бактериите на другите и предотвратяване на инфекцияГолям капацитет се избягва честа смяна на сапун, което може да донесе удобство за вашето семейство. ● Подходящ за всички видове сапунени течности : съвместим с различни течности, такива като дезинфектант за ръце и шампоан, а също така е подходящ за гел за душ и дезинфектант. ● Стенен дизайн : Опаковка сапун е предназначен за закрепване на стена, включително и монтажни аксесоари, лесен за инсталиране и спестява място. ● Интелигентен инфрачервен сензор : вграден чувствителен инфрачервен сензор може автоматично да определи и да се дозират течен сапун, да не се удари и не да докосвате дозатору, бесконтактно, за да се избегне кръстосано заразяване с бактерии. ● Следпродажбено обслужване : Ако в получени продукти има някакви дефекти, вие можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, по всяко време, имаме 24-часово онлайн поддръжка.При наливании гъста течност добавете подходяща вода за разреждане, за да се осигури правилното сливи.Висок капацитет, нисък разход, не дразнещи съставки, безвредни за кожата и не предизвикват раздразнение.Материал : Цялата опаковка сапун е изработен от висококачествени и екологично чисти материали, притежаващи отлична здравина, удар и продължителна експлоатация.Параметри : Тип : Автоматично дозиране система сапун Цвят : бял Обем : 450 мл Размер на опаковката : 19 * 9,5 * 7 см / 7.75 inch It може да се използва в тоалетните и душ стаи, хотели, ханове дворове, жилища и т. може да се използва в такива течности, като дезинфектант за ръце, душ гел, шампоан и препарат, както и подходящи за различни течни сапуни.Този продукт е снабден с вграден инфрачервен интелигентен сензор.След като се спуснете ръцете, посуда и т., сапун автоматично ще падне.

Type: Automatic soap dispenser
color: White
Capacity: 450ml
Packing size: 19 * 9.5 * 7cm / 7.47 * 3.73 * 2.75inch
It can be used in toilets and shower rooms in hotels, inns, homes, etc. It can be used in liquids such as hand sanitizer, shower gel, shampoo and detergent, and is suitable for various liquid soaps.:
This product has a built-in infrared smart sensor. Once you put down your hands, tableware, etc., the soap will automatically fall off. Fully automatic contactless operation to avoid the second cross infection.:
Note: Due to manual measurement, the size has an error of 1-3 mm.
Due to differences in light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture.:
The body of the soap dispenser is designed with a transparent window, which can easily show you the internal volume of the soap in real time, avoiding the problem of insufficient soap :

Добавки за продукти

Автоматично дозиране система сапун Clean Tek 33 грама Черен цвят - за течен сапун - 1 опаковка New
Автоматично дозиране система сапун Clean Tek 33 грама Черен цвят - за течен сапун - 1 опаковка

СТЕНЕН МОНТАЖ : Този автоматичен опаковка сапун удобен за монтаж на стена, за полесен достъп и осигурява

BGN 34.85
Държач Кърпа с Розов Череп, Правоъгълен Органайзер за Салфетки за Плотове, Шкафа New
Държач Кърпа с Розов Череп, Правоъгълен Органайзер за Салфетки за Плотове, Шкафа

❤️ Тази кутия за салфетки е изработена от водоустойчива изкуствена кожа, която износостойкая и здрава,

BGN 51.79
3дРоуз ВА, Тайгър Планина Горите, Покрити с Мъх Дървета - 48 долара... - Постелки за баня (rug-96125-1) New
3дРоуз ВА, Тайгър Планина Горите, Покрити с Мъх Дървета - 48 долара... - Постелки за баня (rug-96125-1)

Голяма подложка за вана, 18 "x 23" с дебелина 0,125 инчаИзработена от висококачествен полиестер, гладък, мек п�

BGN 9.07
HNKDD Кърпи за баня Домашни Памучни Кърпи Комплект От Три Части Всасывающее Женски Мъжки Гъст Кърпа New