Тоалетен огледало LilyHome Огледало за грим с подсветка, 10-кратно увеличение, Голям тоалетен огледало с холивудската подсветка, 15 светодиодни крушки с регулируема ярк?

Тоалетен огледало LilyHome Огледало за грим с подсветка, 10-кратно увеличение, Голям тоалетен огледало с холивудската подсветка,

BGN 63.59

New

Продуктът е наличен

【Подобрена регулируема яркост и 3 цветове на светлината】 : Около огледало с осветление установено 15 led лампи, а на 3-регулируем обхват - от студено бяло до топло жълто (3500-7000 До) защита на вашите очи.Яркостта може да се регулира в съответствие с вашите лични нужди в грима.Висок лумена и продължителност на живота над 50 000 часа. Забележка : Led лампа е вградена и не подлежи на регулиране или подмяна. 【Интелигентно сензорно управление и функция памет】 : Тоалетният огледало с осветление се управлява от чувствителни, интелигентни чувствителни на допир бутони с регулируема яркост.Бутон "M" от ляво се използва за промяна на режима на осветлението, на средния бутон се използва за включване и изключване, както и бутона "P" на правото се използва, за да регулирате яркостта.Функция памет могат да запазите настройките осветление, точно както при последното използване. 【Универсален дизайн】 : USB-порт за зареждане се намира отстрани на тоалетна масичка.Удобно зарежда вашия мобилен телефон или други USB-устройството по време на грим. 【Преносимо основа на огледалата за обратно виждане и подвесная инсталиране на】 : Голямо огледало за грим универсално, тъй като тя може да се поставят на масата за грим или да виси на стената.Той с отсоединяемым основание и две задни дупки за нокти. Махнете основата огледала с помощта на отвертка.Карам два пирон в стената.придържа огледало на стената. 【Най-добрата приятелство, подаръци за рожден ден и Коледа】 : Идеален подарък за всяко момиче / дама.Вие ще се влюбите в това голливудское тоалетно огледало с първия поглед.Ние ви обещаваме връщане без причина в рамките на три месеца и през целия живот следпродажбено обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукта.Рамка : Лидице плоча.Цвят огледала : бял цвят на слонова кост.Подвешивание : Подкрепа. Входно напрежение : 110-230 V. Изходно напрежение : 12v 1 A. На светлината : студено бял/топло бял/ топло жълто. Лампа : 15 * 3 W led лампи с регулируема яркост.Размер на огледалото : 58*46 виж Основание : Преносимо основа.Тегло на продукта : 13 килограма.Голямо голливудское тоалетен огледало Lily Home, тоалетен огледало с 10-кратно оптика, led крушка Dimmble, 3 цветни видове осветление.Огледало за тоалетка маса Dream : Голливудское огледало за тоалетка вечеря - задължително професионално средство за гримиране на известни личности и гримьори, също така е възможно да се установи у дома.Рамка тоалетна масичка за грим, изработени от неръждаема ламарина, а белият цвят на слонова кост е по-устойчив и елегантен.

Добавки за продукти

Опаковка за Сапун American Atelier от Змийска Кожа, Сребрист New
Опаковка за Сапун American Atelier от Змийска Кожа, Сребрист

Материал : стъкло 2,3 х 2,6 х 7,4 инча.Се комбинира с други елементи от интериора тоалетна масичка от змийска

BGN 3.33
Слива Държач за Кърпички Bossom, Диспенсер, Калъф за Салфетки Дома, за Банята, Хол, Кухня New
Слива Държач за Кърпички Bossom, Диспенсер, Калъф за Салфетки Дома, за Банята, Хол, Кухня

❤️ Тази кутия за салфетки е изработена от водоустойчива изкуствена кожа, която износостойкая и здрава,

BGN 3.33
Безконтактен Опаковка Сапун на пяна Soaphaus WHSD210, Бял New
Безконтактен Опаковка Сапун на пяна Soaphaus WHSD210, Бял

Безконтактен сензорна технологияИнтелигентен led индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията.Екс�

BGN 2.00
Керамични Опаковка Сапун Carolin's Treasures CK3864SOAP Fawn Puggle Коледно Дърво, Захранващи Сапун за ръце, New
Керамични Опаковка Сапун Carolin's Treasures CK3864SOAP Fawn Puggle Коледно Дърво, Захранващи Сапун за ръце,

Керамични Опаковка за многократна употреба, сапун за ръце, Дозатори лосион за кухня или баня.Размери 7 с�

BGN 8.99