Hemoton 6 бр. Капачка за четка за зъби, Електрически Четки за Зъби За Пътуване, Електрическа Четка за Зъби, Стоки за Дома, Защитен Калъф, Защитна Капачка, Пластмасов Скла?

Hemoton 6 бр. Капачка за четка за зъби, Електрически Четки за Зъби За Пътуване, Електрическа Четка за Зъби, Стоки за Дома,

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

Електрическа четка за зъби : Поставете четката за зъби на рафта за съхранение, не оставят петна от вода и други замърсители, бързо да се проветри и изсъхнеВъншния калъф за четки : Управление на удобно, инсталацията е лесна и бърза, лесно се инсталира на гладка стена.Електрически пътни четки : Специална конструкция, подходяща за съхранение на четка за зъби.Лесно удовлетворяйте на вашите различни нужди в ежедневието.Електрическа зъбни четка за зъби : Лека и преносима, не е необходимо пробиване на дупки, можете да сложите тази стойка до огледалото в банята.Стоки за дома : Широко се прилага върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, гладка повърхност и др.Списък на пакетите 6 х Притежателите за четка за зъби Характеристики -Материал : пластмаса брил -Цвят : Стенни държачи за четка за зъби с различни цветове -Размер : 3.98 X0 стенен органайзер за четка за зъби. -Здрава конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност.Малък и лек дизайн, богат на функции стенни поставка за четка за зъби с капак. -Специален дизайн, подходяща за съхранение на четка за зъби.Защитни накрайник за четка за зъби лесно ще отговорят на вашите различни нужди в ежедневието. -Прост дизайн с изящни детайли го прави модерен и креативен калъф за външни четки. -Стенен държач за четка за зъби могат да придадат на банята стилен и красив външен вид поставка за четка за зъби. -Широко се прилага върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, гладка повърхност и други защитни покрития.Информация за стоки, Поставка за четка за зъби Стенни дизайн, лесен за инсталиране, което го прави идеален държач за съхранение на четка за зъби в банята. електрическа четка за зъби в същото време е такива, и осигурява задоволителен опит за използване.стенни държачи за четка за зъби с Проста конструкция ви позволява да закача много различни пасти за зъби, спестяване на място.

Добавки за продукти

Открита Форма За Скейтборд Държач За Четка за зъби, Химикалка, Чаша, Поставка Cerac, Чаша за Моливи New
Открита Форма За Скейтборд Държач За Четка за зъби, Химикалка, Чаша, Поставка Cerac, Чаша за Моливи

Размер : 8,2 см (3 инча) в диаметър;; 9,6 см (4 инча) височина;; 350 мл (12 унции);Класификация : Държатели за писалки

BGN 1.33
Кърпи за обувки и партита 3dRose Florene (twl-33181-1) New
Кърпи за обувки и партита 3dRose Florene (twl-33181-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 6.51
Опаковка за сапун Bitte Corore, S (Зелен) New
Опаковка за сапун Bitte Corore, S (Зелен)

Свалящ се капак за лесно пълненеДолната част на основния блок има наклон за лесно използване.Също така �

BGN 14.13
ZSEDP Баня От Пет Части Двойка Държач За Четка за зъби, Комплект Опаковка от Сапун New
ZSEDP Баня От Пет Части Двойка Държач За Четка за зъби, Комплект Опаковка от Сапун

Чисти и спретнати местоположение на паста за зъби и четка за зъбиНе пробиване с главата надолу отводнит

BGN 37.85