LIXFDJ Вана Тава За Колички Пластмасов кош За Баня Рафтове За Съхранение на Играчки За Баня Разтегателен Рафтове За Съхранение /529

LIXFDJ Вана Тава За Колички Пластмасов кош За Баня Рафтове За Съхранение на Играчки За Баня Разтегателен Рафтове

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

Кошница за съхранение в банята и стаята могат да се настанят играчки за вана, сапун, шампоан и т!Преграда разделя играчки и принадлежности.Отстрани и на дъното се отвори позволяват на теми правилно да изсъхне.Кошница за съхранение в банята да се регулира и е подходящ за повечето бани.Вграждане, подходящи за вашите нужди.Тази термоусадочную рамка и може да се използва за производство на шампоан, гел за душ, дрехи и хавлиени кърпи. ? Пластмасови изделия, не, без ръжда, устойчивост на перепаду налягане.Сгъваем дизайн е подходящ за почти всички размери и стилове бани.Кошница за съхранение в банята и стаята могат да се настанят играчки за вана, сапун, шампоан и т.!Преграда разделя играчки и принадлежности.Отстрани и на дъното се отвори позволяват на теми правилно да изсъхне.Кошница за съхранение в банята да се регулира и е подходящ за повечето бани.Вграждане, подходящи за вашите нужди.Тази термоусадочную рамка и може да се използва за производство на шампоан, гел за душ, дрехи и хавлиени кърпи. ? Пластмасови изделия, не, без ръжда, устойчивост на перепаду налягане.Сгъваем дизайн е подходящ за почти всички размери и стилове бани. Параметри : Материал : пластмаса Намален размер (приблизително) : 57*14 * 10 см Увеличен размер (приблизително) : 86 * 14 * 10 cm съдържание на Пакета : 1 * Рафтове за съхранение (само рафтове, без да се включват други стоки) Помещение включва : 1 * Поставка за съхранение Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветовете предмети на картинката малко се различават от действителните предмети.Толеранс на измерване е +/-1- 3 виж.

material: plastic
Reduced size (approximately): 57*14*10cm
Expanded size (approximately): 86*14*10cm
Package Contents:
1* Storage rack ( rack only, not including other products):
The package includes:
1* Storage rack:
Note: Light shooting and different displays may cause the colors of items in the picture to be slightly different from the actual items. The measurement tolerance is +/-1-3cm.

Добавки за продукти

3dRose Florene Воден пейзаж - Плаващи Листа - Кърпи (twl-17856-1) New
3dRose Florene Воден пейзаж - Плаващи Листа - Кърпи (twl-17856-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 6.51
Кърпи 3dRose Florene Свята Екзотични Spots - Банкок, Тайланд (twl-53225-1) New
Кърпи 3dRose Florene Свята Екзотични Spots - Банкок, Тайланд (twl-53225-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 4.60
Специални събития 3dRose Florene - Реколта Синя Детска количка с едно Момче - Кърпи (twl-112345-1) New
Специални събития 3dRose Florene - Реколта Синя Детска количка с едно Момче - Кърпи (twl-112345-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 3.33