Стъклени Мозаечни Плочки в стил Youway за стабилизиране на параметрите на Едро, Цветни Плочки от Кристално стъкло за Декорация на дома или работи с ръцете си (1230 г)

Стъклени Мозаечни Плочки в стил Youway за стабилизиране на параметрите на Едро, Цветни Плочки от Кристално стъкло

BGN 10.71

New

Продуктът е наличен

❖Мозайка по-високо качество - Тези плочки са изработени от здрава стъкло, имат гладка повърхност и отлична печат от обратната странаЗаоблени ръб на по-безопасен и нежен за ръцете. ❖Че получавате -1230 г. (2,7 кг) кристални мозаичных плочки с различни форми и смесени цветове. ❖Специална неправилна форма - тези плочки за бродерия са предназначени за по-лесно нанасяне.Предварително изрязани неправилни форми позволяват лесно създаване на разнообразни теми.Ви спестяваме ценно време за по-добро творчество. ❖ Широко приложение : Използва се за залепване на плочки, изработени от закалено стъкло на чаши, чинии, фото рамки художествени занаяти.Украсете мозаечни плочки стъпала, маси и седалки, градински саксии и тенджери, направете вашия двор, по-интересна и привлекателна и обградете се с ярки цветове и шарки. ❖ Качествено сервизно обслужване : В процеса на използване на мозайка плочки, ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, и в нашата компания ще бъде специален персонал, който ще ви отговори. ❖Мозайка по-високо качество - Тези плочки са изработени от здрава стъкло, имат гладка повърхност и отлична печат от обратната страна.Заоблени ръб на по-безопасен и нежен за ръцете. ❖Че получавате -1230 г. (2,7 кг) кристални мозаичных плочки с различни форми и смесени цветове. ❖Специална неправилна форма - тези плочки за бродерия са предназначени за по-лесно нанасяне.Предварително изрязани неправилни форми позволяват лесно създаване на разнообразни теми.Ви спестяваме ценно време за по-добро творчество. ❖ Широко приложение : Използва се за залепване на плочки, изработени от закалено стъкло на чаши, чинии, фото рамки художествени занаяти.Украсете мозаечни плочки стъпала, маси и седалки, градински саксии и тенджери, направете вашия двор, по-интересна и привлекателна и обградете се с ярки цветове и шарки. ❖ Качествено сервизно обслужване : В процеса на използване на мозайка плочки, ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, и в нашата компания ще бъде специален персонал, който ще ви отговори.

Добавки за продукти

Bazzill 25 Листа Bling Fresno, 8.5 x 11 New
Bazzill 25 Листа Bling Fresno, 8.5 x 11

BAZZILLВземете картон за високо качество, с лек блясък и текстура на платното, и вие ще имате шик! Размер : 8,5x

BGN 39.39
DOITOOL Восъчен печат, печат Корона Плик Печат Лакирана печат, Печат, Без Дръжки New
DOITOOL Восъчен печат, печат Корона Плик Печат Лакирана печат, Печат, Без Дръжки

Изработени от висококачествен латунного материал, те са здрави, практични и подходящи за повторна упот�

BGN 3.00
OUYZGIA 10 бр. Листа от шперплат от Липа 3 мм 15,7 x15,7x1/8 за Лазерно Рязане и Гравиране 400x400x3 мм, Недовършена New
Ножици за Събиране на Пингвини Tooltron New
Ножици за Събиране на Пингвини Tooltron

За повечето шевни проектиДизайн на пингвин 3,5 см в дължина.Неръждаема стомана.За повечето шевни проекти

BGN 3.00
Стандартно с две ръце абкант машина, Ø 5/8 New
Стандартно с две ръце абкант машина, Ø 5/8

Всичките ни усилия в момента са ни направили един от найголемите международни производители на инструм

BGN 2.67
Iooleem 1000шт 8 мм Googly Wiggle Eyes Самозалепващи, За поклащам очи, Googly Очи, Googly Очи за бродерия. New
Iooleem 1000шт 8 мм Googly Wiggle Eyes Самозалепващи, За поклащам очи, Googly Очи, Googly Очи за бродерия.

【Голям брой】 Всяка опаковка включва 1000шт самозалепващи googly очи wiggle eyes 8 мм, опаковка прозрачна, достатъ

BGN 0.67