24 Широчина на Естествен Квадратен Ролка от ротангового тръстика за Рийд проекти | Предварително Тъкани Лист от Тростниковой мрежа за мебели, стол, маса, таван (3,3 фу?

24 Широчина на Естествен Квадратен Ролка от ротангового тръстика за Рийд проекти | Предварително Тъкани Лист

BGN 0.67

New

Продуктът е наличен

✅ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Изработен е от 100% естествен ратан-високо качество, който дава на хората усещане за естественост и комфорт, добавляющего в къщата усещане на естествения вятър ✅ ЧУДЕСНО ЗА ИЗРАБОТВАНЕ!Нашата кафява тъмна квадратна лента от ратан и е идеална за всички ваши работи.Било то ремонт на стари калъфи на седалката, абажуров за тапицерия на мебели, столове или дверц шкафове, ни роли рийд ленти са по-подходящи за вашите нужди!. ✅ Е ИДЕАЛНО ЗА ОБРАБОТКА на МЕБЕЛИ : Искате да пресъздаде тези прекрасни мебели хакове, които сте видели в социалните мрежи?Дали това фасадите на чекмеджета, врати шкафове или капачки за радиатори за отопление, нашата квадратна ракита лентата - тя е точно това, което ви е необходимо!. ✅ ЛЕСНА УПОТРЕБА : изисква минимум от инструменти, за да придадат на вашата мебели с модерен външен вид!Изрежете с ножици по размер и просто свържете тростниковую около низ с помощта на обивочного телбод или лепило. ✅ Доживотна гаранция : Ако не сте доволни от нашите продукти, ние ще ви върнем 100% плащане, без въпроси. натиснете "Купи сега"!Ние сме твърдо ангажирани с осигуряването на добро качество на продуктите.БЛАГОДАРЯ , ЧЕ ПОСЕТИ MINHKUST !!!.Проекти с ръцете си, това е много популярно по целия свят.Ние - MINHKUST с най-добрата вкара лента от ратан и тръстика / тръстика мрежа от тръстика от Виетнам.Преди всичко, родителите ми се събират непреработена ротанговый материал (ротанговую пръчка) с нашата ферма.Единственият материал, с добро качество за направата на мрежа от ратан и тръстика.А след това ние трябва да се измиват материал от ратан, замени го под слънчевите лъчи и се изсушават. Тъкане от ратан се извършва ръчно, опитен майстор.Видове, които ние произвеждаме, - шестиугольные, квадратни, затворени и много други красиви видове.

Добавки за продукти

Печат със звезда Z785 CRAFTOOL. New
Печат със звезда Z785 CRAFTOOL.

Размери : 0,75 x 0,75 инча (19,05 x 19,05 мм)Размери : 0,75 x 0,75 инча (19,05 x 19,05 мм).ПЕЧАТ Z785 CRAFTOOL STAR.Печати Craftool това е инве

BGN 0.33
200 Бр Мини-Правоъгълни Огледалните Плочки и Малки Парчета от Стъклена Мозайка (Жълто злато) New
200 Бр Мини-Правоъгълни Огледалните Плочки и Малки Парчета от Стъклена Мозайка (Жълто злато)

Тези малки огледални правоъгълници са отлични за рисуване, дизайн на мозайката, причудливого оформяне �

BGN 1.00
Amanaote Сребро 1,4 Голям диаметър, във формата На цвете Сливи Ключодържател в опаковка от 6 New
Amanaote Сребро 1,4 Голям диаметър, във формата На цвете Сливи Ключодържател в опаковка от 6

МеталниИздърпайте закопчалка.Диаметър на пръстена за ключовете : 1,4 инча Дебелината на двойна линия тел

BGN 2.99
Ножици за шивашки Dragonfly A-300 New
Ножици за шивашки Dragonfly A-300

Двухслойное острието никога не въздейства върху тъканта при рязане на тъкани трайно и гъвкаво (не ломко

BGN 3.00
Ciieeo 12 Бр Punch С Един Дупка Перфоратор За Хартия Сребристи Метални Клещи За Пробиване New
Ciieeo 12 Бр Punch С Един Дупка Перфоратор За Хартия Сребристи Метални Клещи За Пробиване

Перфоратор с една дупка : Ръчни перфориращи машини са лесни за експлоатацияА за вашия приятел, и на семе�

BGN 0.33