Kawani Пролетта Жълти Калъфки за възглавници с цветен Модел 18X18, Летни Цветя, Пчелите Кореопсиса, Декоративни Калъфки за възглавници за Дивана, Комплект от 2, Селска Къ?

Kawani Пролетта Жълти Калъфки за възглавници с цветен Модел 18X18, Летни Цветя, Пчелите Кореопсиса, Декоративни Калъфки

BGN 8.49

New

Продуктът е наличен

Памук полиестер ★ 【Размер 】 : 18 x 18 см, 45 x 45 см забележка : в пакет само 2 жълти калъфки за възглавници с цветен модел, втулки в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени ТЪКАНИ】 : Възглавници-наметала с пролетта цветен модел yellow coreopsis honeybee, изработени от смес от чист памук и полиестер, който е невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Калъфка summer bees удобен и безвреден за кожата или домашни любимци. не изчезва след измиване. ★【Отличен дизайн】 : Пролет калъфки за възглавници, предназначени за интериор, разпечатки на летните наволочках много ясен и ярък.Нашите калъфи за възглавници с жълти цветя, без съмнение ще добавят свежест и жизненост на вашият уютен дом и ще направи впечатление на вашите гости. ★ 【Приложимите СЛУЧАИ】 : възглавнички sunshine farmhouse са добре дошли като декоративен елемент на дома, спални, спалня, хол и удобства.Идеален за декорация на столове, мека мебел, пол легла, места за практикуване на йога, на стола, на улицата, на Двора, на плажа, на автомобили и възглавници. ★【Начин за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Самостоятелна машинно пране, съхраняващ цикъл на сушене при ниска температура, не се гали, всичко ще изглежда като ново.За компанията Kawani : Kawani - това е интегрирана компания за производство на домашен текстил, която съчетава дизайн, производство и продажби.Ние винаги настояват за създаването на нашите продукти от висококачествени материали и изработка, която ви дава разнообразие от стилове, цветове, висококачествени продукти, за да отговарят на вашите разнообразни нужди.; Подробна информация за продукта : Модел : двустранен печат Закопчалката : Тайната цип Материал : смес от чист памук и полиестер; Размер : 18*18 " /45 см x 45 см Цвят : като на снимката на Помещение включва : Калъфи за възглавници от 2 теми без вложки за възглавници Характеристики : 1. Защитни калъфи за възглавници с цип, изработени от висококачествен памук и са много трайни, екологично чисти са и са много удобни.

Добавки за продукти

EZ.enjoy Bear Lodge Тъкани Гобеленовый Каре с Бретон 50 X 60 См New
EZ.enjoy Bear Lodge Тъкани Гобеленовый Каре с Бретон 50 X 60 См

Материал : Памук / ПолиестерХарактеристика : Тъкани гобеленовый скица с ресни Размер : 50 x 60 см; покрийте

BGN 17.06
2020 Mattress Cooler Classic - Охладени система за водно охлаждане наматрасника, идеална за горещ сън и нощно изпотяване New С отстъпка
Калъфка Powsure от естествена коприна тутового цветове за коса и кожа - Стандартна 20 x 26 - На мрамор с New
Калъфка Powsure от естествена коприна тутового цветове за коса и кожа - Стандартна 20 x 26 - На мрамор с

1x калъфка от коприна тутового копринени буби 22 momme (на разположение в 3 размера, слонова кост, бежово, сре�

BGN 3.33