BDUCOK, Комплект одеяла с Айфеловата кула, Комплекти спално бельо в цветове на череша Кралски размери за Момичета, Интериор на Спални в романтична тематика Париж Фран?

BDUCOK, Комплект одеяла с Айфеловата кула, Комплекти спално бельо в цветове на череша Кралски размери за Момичета, Интериор

BGN 2.00

New

Продуктът е наличен

【Уютен материал】 : Комплект одеяла с Айфеловата кула е изработена от матирано полиестер от микрофибър 310 гориво за мекота, гладкост и дълголетиеОтлична детайлност и цветове, супер меки и не са твърде дебели Лесен чаршаф, подобен на плаващ облак, помага да се насладите на приятен сън. 【Че можете да получите】 : 1 комплект завивки кралски размери 102 x 90" (260x228 см), 2 подходящи калъфки 20 "x 36" (50x90 см); Комплект спално бельо с градиентным блясък "Айфеловата кула" тенденцията за момичета, деца, възрастни или всеки, който е на сърцето и с нетърпение очаква романтика. 【Уникален дизайн Айфеловата кула 】 Комплект спално бельо France Eiffel Tower и Пинк cherry blossoms е идеално за момичета, парижки модел ясен, уникална поредица от предпазва от изместване или залепване пълнител и не се разкъсва и не се сяда след многократно измиване, а цвета на силен и ярък. Комплект спално бельо Romantic на cherry blossoms и декорации за спалня в стил на Айфеловата кула са идеални за даване на спалнята момичета свеж вид.Чудесен подарък за децата, семейството и приятелите. 【Лесно грижа】 : Комплект спално бельо Paris Eiffel Tower изчезва в щадящем режим в студена вода.Изсушава се в перална машина на слаб огън или на открито. и цветът не поблекнет след многократно измиване, а цветът ще бъде устойчиво и ярко.Съвети : Тъй като пъстър комплект одеяла Rainbow е напълно сгъстен въздух, силно се препоръчва, за да одеяло беше се на слънце и леко постукивало по време на печене, за да го пищност. 【24-часово онлайн поддръжка】 Ако имате някакви въпроси за нашия одеяле за декорация на спалнята в стил Айфеловата кула, продукти, ние искрено се надяваме, че вие можете да се свържете директно с нас и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Добра комуникация ще ни позволи да ви служи по-добре и да ви помогне още по-добре.Размер на набиране на одеала с Айфеловата кула : Размер за близнаци : 1x едно Одеяло : 68x86 инча/173x218 см; 1x Възглавница : 20x30 см /50x75 см; Пълен размер : 1x Възглавница 79 x 90 инча / 200x230 см; 2x възглавница 20x30 см /50x75 см; Размер на кралица : 1 X възглавница 90 x 90 см /228x228 см; 2x възглавница 20x30 см /50x75 см; Размер на цар : 1x едно одеяло 102 x 90 инча / 260 x 228 см; 2 калъфки за възглавници : 20 x 36 см / 50 x 91 см) Този сладък и приятен дизайн представлява синтез на изкуства и визия.

Добавки за продукти

6 Бяла Хотелска Възглавница Пластмасов Калъф Водоустойчив Калъф Протектор С Цип Легло 21 X 27 New
6 Бяла Хотелска Възглавница Пластмасов Калъф Водоустойчив Калъф Протектор С Цип Легло 21 X 27

Високо качество : Изработени от висококачествени материали и с изключително внимание към детайлите, тя

BGN 7.99
Шийната яка в Змеевидном стил Medline, средно New
Шийната яка в Змеевидном стил Medline, средно

Синтетичен калъф за отглеждане с цип кука и контурВключва в себе си 6инчов удължител за настаняване на п

BGN 6.81
Възглавниците от пяна с памет ефект Sealy Essentials Cool Touch, 2 опаковки New
Възглавниците от пяна с памет ефект Sealy Essentials Cool Touch, 2 опаковки

ВяжитеВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПЯНА с ПАМЕТ ЕФЕКТ – се адаптира към вашата уникална форма на нощ и през нощта, �

BGN 0.67
Декоративна Възглавница UGG Euphoria, Прашен Роза New
Декоративна Възглавница UGG Euphoria, Прашен Роза

Изкуствена кожа е от полиестерМодерен интериор за дома – красива възглавница Euphoria хвърли от UGG с луксоз

BGN 32.04
Одеало Мек Фланелен Одеяла Хвърли Спално Бельо Декор Одеало за Легло, Разтегателен 50 X40 New
Одеало Мек Фланелен Одеяла Хвърли Спално Бельо Декор Одеало за Легло, Разтегателен 50 X40

Материал : Фланелевое одеяло, Изработени от 100% трайно ултратънък влакна, просто се грижи материалТова е

BGN 13.30
American Chest Ад. W06-M The Lieutenant Si, Ракла за съхранение със Стъклен плот и 6 Подложки за часа от мек Велур, New
American Chest Ад. W06-M The Lieutenant Si, Ракла за съхранение със Стъклен плот и 6 Подложки за часа от мек Велур,

Страна на произход : СащСъздаден на съвестта Отличен нещо за подарък.Размер на продукта : 3,75 "Д х 9,0"Ш х 9,0"�

BGN 14.95