Комплект одеяла Pureant Love Queen Черно-бяло Одеало, Черни Памучни Одеала в стил Бохо, Женски Мъжки Одеяла във формата на Сърце, Одеяла за Момчета и юноши, Кавайное Одеяло, ?

Комплект одеяла Pureant Love Queen Черно-бяло Одеало, Черни Памучни Одеала в стил Бохо, Женски Мъжки Одеяла във формата

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

◣Високо качество◥ Изработено от памук, така че това е много меко одеяло, удобно, но трайноИзпълнен с цялата микрофиброй най-високо качество, която стопля всеки ъгъл на юргана. ◣Комплекти, одеяла 3шт Queen◥ 1 x одеяло Queen (90 х 90") + 2 x стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26"). ◣Може да се похвали с мечтательными нюанси и уютна атмосфера◥ Е бяло-черно одеало меко и удобно, което бързо ще стоплят вас в студено време.Във всеки продукт се използват полезни за здравето, безопасни бои.Добавете топлина в интериора си и превърнете стаята си в луксозно пространство с помощта на този прост, но стилен и елегантен дизайн!. ◣Украсете Вашето Пространство◥ Това спално бельо love подходящ за всяка стая, като спалня, стая за гости, стая за почивка, апартаменти и така нататък.Те са устойчиви на избледняване, образуването на бръчки и лющене.На разположение за всички сезони. ◣ЛЕСНА ГРИЖА◥ При необходимост от освежаване на комплект мека машинно пране в студена вода, и след това си одеяло, подобно на облак, отново ще е готово ви обгърне уют.Изсушава се в перална машина при ниска температура, или да изсъхне по естествен път.Не гладьте и не отбеливайте.Моля, погладьте одеало след отваряне на опаковката, това може да стане по-пухкава. ◣ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ◥ Pureant осигурява отзивчиво и приятно обслужване на клиенти, независимо от това, какъв вид имате въпроси, моля свържете се с нас по всяко време.Ние искаме нашите клиенти да са на 100% щастливи и доволни. ◣Високо качество◥ Изработено от памук, така че това е много меко одеяло, удобно, но трайно.Изпълнен с цялата микрофиброй най-високо качество, която стопля всеки ъгъл на юргана. ◣Комплекти, одеяла 3шт Queen◥ 1 x одеяло Queen (90 х 90") + 2 x стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26"). ◣Може да се похвали с мечтательными нюанси и уютна атмосфера◥ Е бяло-черно одеало меко и удобно, което бързо ще стоплят вас в студено време.Във всеки продукт се използват полезни за здравето, безопасни бои.Добавете топлина в интериора си и превърнете стаята си в луксозно пространство с помощта на този прост, но стилен и елегантен дизайн!. ◣Украсете Вашето Пространство◥ Това спално бельо love подходящ за всяка стая, като спалня, стая за гости, стая за почивка, апартаменти и така нататък.Те са устойчиви на избледняване, образуването на бръчки и лющене.На разположение за всички сезони. ◣ЛЕСНА ГРИЖА◥ При необходимост от освежаване на комплект мека машинно пране в студена вода, и след това си одеяло, подобно на облак, отново ще е готово ви обгърне уют.Изсушава се в перална машина при ниска температура, или да изсъхне по естествен път.

Добавки за продукти

Най-доброто в света Уютно Пътното одеяло от мека микрофлиса, 50 x 60 См, тъмно-синьо New
Най-доброто в света Уютно Пътното одеяло от мека микрофлиса, 50 x 60 См, тъмно-синьо

МикрофлисДОВЕРЕНИ МАРКА Texas марка и производител, с когото имат доверие от 1948 година ГЪВКАВОСТ : от Netflix �

BGN 3.00
EKOBLA Калъфка За възглавница Кон Кафяво-Бял Кон Група Животни С Принтом Дивата Природа Зелени Листа на Дърветата е New С отстъпка
Най-доброто в света Уютно Пътното одеяло от мека микрофлиса, 50 x 60 См, черно - New
Най-доброто в света Уютно Пътното одеяло от мека микрофлиса, 50 x 60 См, черно -

МикрофлисДОВЕРЕНИ МАРКА Texas марка и производител, с когото имат доверие от 1946 година ГЪВКАВОСТ : от Netflix �

BGN 5.33