Одеало tgruihm за Дъщеря си от баща, Подаръци за дъщеря си от баща, Дъщеря на татко, Одеало с Лъв за Дъщеря Ми, коледа, Коледни Подаръци за Рожден Ден за дъщеря Ми, Супер М?

Одеало tgruihm за Дъщеря си от баща, Подаръци за дъщеря си от баща, Дъщеря на татко, Одеало с Лъв за Дъщеря

-50 %

BGN 18.00

New

Продуктът е наличен

★ Размер на 80 "x60" ★ Материал : фланела със защита от търкалянето. ★ Качествена материя : Изработени от вълнен със защита от търкалянето, по-удобна и приятна.Ниско тегло, трайност, и може да бъде компактно сгъната.Напълно се противопоставя на усадке и образуването на бръчки.Нашето одеяло има кадифена пушистое усещане, меко на допир, не се навива, не изглажда бръчките, не предизвиква алергии и не добри.Много е подходящ за онези, които са склонни към алергии и астма!С това одеяло можете да видите сладки сънища нощем и, може би, не искат да изпълзят сутрин от мека леглото. ★ Пране : Машинно пране и ръчно пране, изсъхва бързо, лесен за почистване, трайна, не се използва белина!. ★ Подаръци на дъщеря си : индивидуални подаръци за рожден Ден, Коледа, ден на майката или Ден на благодарността.Това е подарък, който ще продължи за години напред.Флисовое одеяло, изпълнен с любов към дъщеря си, което ще накара я да се чувства на топло и щастлив.Цвят : Синьо одеяло с лъв за дъщеря Материал : фланела със защита от търкалянето Сезон : всички сезони на Помещение включва : 1 х одеало (50x60 инча) Характеристики : ★ Изработени от вълнен със защита от търкалянето, е по-удобно и топло. ★ Ниско тегло, трайност, и може да бъде компактно сгъната. ★ Напълно се противопоставя на усадке и появата на бръчки.Нашето одеяло има кадифена пушистое усещане, меко на допир, не се навива, не изглажда бръчките, не предизвиква алергии и не добри.Много е подходящ за онези, които са склонни към алергии и астма! ★ Индивидуални подаръци за празници и рожден Ден.Пране : Машинно пране и ръчно пране, изсъхва бързо, лесен за почистване, трайна, не се използва белина!.

Добавки за продукти

Стандартна Калъфка от Микрофибър Marvel Spiderman Jump Kick от микрофибър New
Стандартна Калъфка от Микрофибър Marvel Spiderman Jump Kick от микрофибър

Комплектът включва : (1) двустранен калъфка за възглавницаСтандартна калъфка за възглавница с размер 20х2

BGN 4.66
Модни Къдри от прах с Принтом Орегонские патица - Queen New
Модни Къдри от прах с Принтом Орегонские патица - Queen

100% Памук 100% Памук сатен, брой нишки 200.Ярки и наситени Официално Лицензирани Цвят и лого 15инчов спад с ма�

BGN 1.00
Алтернативно Стеганое одеяло KASENTEX от Целогодишно пух, Уютно Двустранно, Пушистое, Ультрамягкое Пуховое одеяло, New С отстъпка