Гипоаллергенная Контур калъфка DIANA Home Premium за табло и Страничните легла с Ортопедични Контур възглавници (24 x15) (1 калъфка за възглавница)

Гипоаллергенная Контур калъфка DIANA Home Premium за табло и Страничните легла с Ортопедични Контур възглавници (24 x15) (1

BGN 2.33

New

Продуктът е наличен

? 【ХИПОАЛЕРГИЧЕН калъф за възглавници】 : Мека кадифена калъф за възглавници от пяна с памет ефект, напълно отстранява и намалява (препоръчва се ръчно пране)По-удобен за вашата здрава и лесен живот. ? 【Дизайн за КОМФОРТ И грижа】 : Калъфка за възглавница, предназначена за контури на възглавници с размери 24 × 15 сантиметра. Има 2 страни, едната по-висока (5 инча) и една по-надолу (4,5 инча), което позволява тя идеално подхожда за всички видове, които спят (рамо / гръб / корем).Тук винаги има една партия, която отговаря на вашите навици за сън. ? 【Предотвратяване на прегряване】 : Материал е дишаща и свеж, който не се колебае и предотвратява прегряване. ? 【НЕВИДИМА светкавица】 Тази меко кадифе калъфка подходящ за възглавници вълнообразен форма и е с "невидим", с цип, което напълно затваря възглавница. удовлетворение до 30 нощувки. поддръжка на клиенти в рамките на 1 година.Материал дишаща и свеж, който не ще сминаться и ще предотврати прегряване.Размери на продукта за калъфки : 24 "x 15" x 5 инча.Калъф за възглавници от плюшено кадифе с ефект на паметта, напълно отстранява и се размива в колата.По-удобен за вашата здрава и лесен живот.Тази меко кадифе калъфка подходящ за възглавници вълнообразен форма и е с "Невидим", с цип, което напълно затваря възглавница.Меко кадифе калъфка за възглавница, тя се отстранява и се размива в колата.Допълнителен калъф, когато ще се пере си. (В КОМПЛЕКТА не е включена ВЪЗГЛАВНИЦА).Ако искате да закупите възглавница заедно с възглавницата, моля, посетете магазина на DIANA Home Store или купете комплект на тази страница.ОСВОБОЖДАВАНЕ на НАЛЯГАНЕТО : Ергономичен дизайн, който съответства на естествения извивката на тялото и поддържа главата и врата.Намалява болките във врата и гърба, премахва скованост в раменете, допринася за правилното изглаждане на гръбначния стълб и помага на мускулите да се отпуснат.Най-добрият начин за намаляване на натиска за вас.Пяна с ПАМЕТ ефект : Изготовьте от подобрена пяна с памет ефект и не забравяйте, че въздушната възглавница може да остане неизменна твърдост и приятна мекота, в продължение на цялата година.

Добавки за продукти

Комплект Цвете Пододеяльника NexHome Queen с Наволочками с цип New С отстъпка
Комплект Цвете Пододеяльника NexHome Queen с Наволочками с цип

Цветя модел Размер Queen : в комплект от 3 теми влиза един чаршаф и две калъфки за възглавници.Размер стеган

BGN 9.06
Комплект от Плътно кадифе Brielle Premium с Памучна подплата,, Стандартен, Тъмно син New
Комплект от Плътно кадифе Brielle Premium с Памучна подплата,, Стандартен, Тъмно син

Обвивка от 100% полиестер / основа от 100% памук; Пълнеж от 60% памук / 40% полиестерСтандартен набор от фалши�

BGN 0.67
празнична възглавници с бродиран акцент iscream Сладки Елен 14x 7 New
празнична възглавници с бродиран акцент iscream Сладки Елен 14x 7

Винаги има място за още един ярък, сладък възглавници с празничен акцент особено ако тя е толкова забав�

BGN 1.67