МЗ MYLUNE ДОМАШНА Вязаная Калъфка с Декоративни копчета, Мека Вязаная Калъфка за мека мебел-столове (18x18 инча, Аквамариновый)

МЗ MYLUNE ДОМАШНА Вязаная Калъфка с Декоративни копчета, Мека Вязаная Калъфка за мека мебел-столове (18x18 инча,

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

100% акрил; 18x18 инча 【Материал премиум-клас】 Декоративна калъфка за дома MH MYLUNE е направена от удобна и мека синя акрилна прежда, не се деформират и не се колебае, я да се мие по няколко пъти. 【Изключителна изработка】 Калъф за възглавница от кабелна тел снабден с декоративни копчета и елегантен дизайн с форма на диамант.Възглавници лесно се поставят и свалят благодарение на дизайна с цип, на копчета. 【Украса за дома】 Мека вязаная калъфка за стол, диван, диван комплекти и хола.Го ретро и ретро-стил е идеален за домашен декор.Създайте уютна атмосфера в хола и спалнята. 【Инструкции за грижа】 Машинно пране и бережный цикъл със студена вода.Подсушете върху равна повърхност или в перална машина при ниска температура.Не отбеливайте и не гладьте. 【Пакетът включва】 една декоративна синя калъфка с размери 18 x 18 инча. (Възглавница-подложка в комплекта не е включена. Дизайн с 3 D пресичащи се линии и ромбовидными модели; Класически, но елегантен.Идеален дом декор за легла, мека мебел, спални, всекидневна и т.; Незаменим аксесоар за декорация на интериора.Значително улеснява извличане и за вмъкване на възглавници.Дизайн копчета във формата на дърво; идеален за декорация в селски стил.Моля, обърнете внимание : калъфка копчета не застегивается на ципа.Машинно пране със студена вода, съхраняващ цикъл и изсушаване при ниска температура.Моля, обърнете внимание : не отбеливайте и не гладьте.Всеки размер на калъфки за възглавници може да се различава с около 0,1 инча-0,2 инча.Цвят на физически стоки може да се различават малко от цвета на снимките, поради различията в настройките на цветовете на екрана на монитора на всеки клиент.Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас и ние ще се опитаме да ви помогне по всякакъв възможен начин.Добавете красив акцент към леглото, дивана и домашен стил с помощта на покрива възглавница MH MYLUNE Home.Защитете и свободно промяна на стил и цвят на вашите скъпи покрива възглавница или на ролките.

Добавки за продукти

Възглавница за пътуване, Възглавница за врата от пяна с памет ефект, Дишаща Калъф, Който може да се пере New С отстъпка
Пуховое одеяло Globon, Много леко Лятно одеало / Чаршаф, Тихо и много меко, брой нишки 400, Размер King 106x90 инча, New С отстъпка
Paseo Road от HiEnd Accents | Комплект спално бельо Estes Western от 3 теми, Комплект спално бельо в синьо райе New
Paseo Road от HiEnd Accents | Комплект спално бельо Estes Western от 3 теми, Комплект спално бельо в синьо райе

На лицевата им страна завивки и възглавници : 85% полиестер, 7% памук, 5% вискоза, 2% акрил, 1% найлон; Облегалк�

BGN 0.33