XGOPTS Лисица Пътна Възглавница за шията, за тийнейджъри и възрастни, Красиви U-Образни Въздушни Възглавници, въздушна Възглавница за пътуване с Мультяшными Животни, ?

XGOPTS Лисица Пътна Възглавница за шията, за тийнейджъри и възрастни, Красиви U-Образни Въздушни Възглавници,

BGN 1.67

New

Продуктът е наличен

☃ Защита на шийката на матката : Шийни възглавница за облекчаване на болката по време на сън лесно се фиксира, могат да се адаптират към различни пози за сън по време на пътуване, по своята функция може да помогне за предотвратяване на неправилното налягане на шийните и лумбалните отдели на гръбначния стълб, предизвикани от неправилна позой по време на сън ☃ Скъпа мультяшная бродерия : Тази възглавница за почивка в пътуването е изпълнена в стил сладък лисици с израз на животно, което е много подходяща за каротидно деца.Ергономичен U-образен дизайн помага да се поддържа тяхната врата, за да те не оставяли на главата по време на сън или почивка .Никога не се притеснявайте за дискомфорте в областта на шията, вызванном дълъг сидением. ☃ Перфектен размер : Размери приблизително 33 х 35x10 см / 13,8 × 13x3,9 инча; тегло около 220 г. е Идеална за хора от всички възрасти.Моля, изпиране със студена вода, ако възглавницата е мръсна, изперете на пишеща машина с лек режим. ☃ Възглавница за самолета Easy Care : Унисекс под формата на лисици, популярна и е устойчив на замърсяване.Комфортен памучен плат за своята практика, е мека и приятна за кожата.Свалящ се и моющаяся възглавница за пътуване трябва винаги да е чиста и удобна. ☃ Идеалният партньор за сън, пътуване : възглавница за шията Fox може да осигури допълнителна подкрепа за защита на врата от болка при седене на седалката на самолета, кола, влак или автобус.И също така е идеален за дома, когато гледате телевизия или четете дома си, и ви помага по-лесно да заспя, когато правите почивка след работа. ☃ Защита на шийката на матката : Шийни възглавница за облекчаване на болката по време на сън лесно се фиксира, могат да се адаптират към различни пози за сън по време на пътуване, по своята функция може да помогне за предотвратяване на неправилното налягане на шийните и лумбалните отдели на гръбначния стълб, предизвикани от неправилна позой по време на сън. ☃ Скъпа мультяшная бродерия : Тази възглавница за почивка в пътуването е изпълнена в стил сладък лисици с израз на животно, което е много подходяща за каротидно деца.Ергономичен U-образен дизайн помага да се поддържа тяхната врата, за да те не оставяли на главата по време на сън или почивка .Никога не се притеснявайте за дискомфорте в областта на шията, вызванном дълъг сидением.

Добавки за продукти

Флисовое одеяло от шерпи Pendleton Oeko-Tex (Serape Stripe, Queen (САЩ стандарт)) New
Флисовое одеяло от шерпи Pendleton Oeko-Tex (Serape Stripe, Queen (САЩ стандарт))

100% ПолиестерУлтра мек и уютен.Набивная Вълна на лицевата им страна се превръща в плътен плюш.Изсушава с�

BGN 25.67
Tribal хоп Мандала Life, ART, Калъф за оттоманки - 24x8 инча - Луксозен, Изработени Ръчно Хоп за Медитация, New
Tribal хоп Мандала Life, ART, Калъф за оттоманки - 24x8 инча - Луксозен, Изработени Ръчно Хоп за Медитация,

БОХОШИК – Добавете бохемска атмосфера или эклектичности си настаняване!Тези подовите възглавници са и

BGN 29.63
Комплект спално бельо TAIMIT в реален размер - 7 позиции, на Легло в леглото, Всесезонное Меко Стеганое Топло New С отстъпка
Комплект Цвете Пододеяльника NexHome Queen с Наволочками с цип New С отстъпка
Комплект Цвете Пододеяльника NexHome Queen с Наволочками с цип

Цветя модел Размер Queen : в комплект от 3 теми влиза един чаршаф и две калъфки за възглавници.Размер стеган

BGN 9.06
Калъфки DAUAOTO King Size, Памучен Калъфка Shams, Комплект от 2 теми, 20 x 36, Селска Къща, Цветен Модел, Синьо New