Надуваема Възглавница за пътуване SAHEYER, Нова модерна Надуваема Възглавница за самолет за сън, който Позволява Избягване на Болки в шията и раменете, Надуваема Възг?

Надуваема Възглавница за пътуване SAHEYER, Нова модерна Надуваема Възглавница за самолет за сън, който Позволява Избягване

BGN 11.49

New

Продуктът е наличен

✈【Нова надуваема възглавница за пътуване】 Възглавница за самолета Saheyer с идеален ъгъл на наклона позволява на главата и врата, по естествен начин се наведе напред, тази възглавница за пътуване, за сън може да намали натиска върху шиен отдел на гръбначния стълб и освобождава налягането при огъване на гърбаШироко се използва за самолет, кола, автобус, влак, офис сън, къмпинг и т. ✈【отърви се от болка и лоша стойка】 Лош поза може да доведе до травма на шийния отдел на гръбначния стълб и увреждане на седалищния нерв и опашната кост.Тази пътна възглавница за врата с ергономичен дизайн, под ъгъл 45 ° по-добре може да обездвижва си врата и шиен отдел на гръбначния стълб, и двете страни са предназначени за настаняване на ръце, подходящи за различни пози, да се заключва врата и ръката си, осигурявайки оптимална подкрепа на горната част на тялото в движение. ✈【Лесно надуване и да се разкарам】 Тези надуваеми възглавници за пътуване, за самолети имат конструкция с двоен клапан "2 в 1", което улеснява помпане и сдувание.Най-горния черен газов клапан представлява едностранно подаване на въздух за зареждане или презареждане на газ.Долен прозрачен въздушен клапан може бързо надуваться и сдуваться, това е достатъчно, за няколко кълба на въздуха, както и ръчно сдувание отнема само 3-5 секунди. ✈【Материал, което е благоприятно за кожата】 Тази надуваема възглавница за самолета е направена от висококачествен PVC с висока плътност, без специфичен мирис и много по-дебели, с изискана технология на свързване тъкани, връзката е много по-плътен, никога не се напуква и не пропуска въздух.С флокированной повърхност, която е мека и приятна за кожата, което прави вашата почивка на пътуването удобно. ✈【Лесна за съхранение и носене】 Надуваема възглавница за шията в самолет, снабден с преносим пътна чанта и тежи само 1 килограм. В свитата му може лесно да се приложи към дръжката на раницата или на багаж отвън, за да се намали пътна възглавница за шията до по-малък размер.Елате с безплатна маска за очи и затычками за уши, които ще ви помогнат по-бързо да заспи и да се насладите на съня по време на пътуването. ✈【Нова надуваема възглавница за пътуване】 Възглавница за самолета Saheyer с идеален ъгъл на наклона позволява на главата и врата, по естествен начин се наведе напред, тази възглавница за пътуване, за сън може да намали натиска върху шиен отдел на гръбначния стълб и освобождава налягането при огъване на гърба.Широко се използва за самолет, кола, автобус, влак, офис сън, къмпинг и т. ✈【отърви се от болка и лоша стойка】 Лош поза може да доведе до травма на шийния отдел на гръбначния стълб и увреждане на седалищния нерв и опашната кост.

Добавки за продукти

Модни Къдри от прах с Принтом Орегонские патица - Queen New
Модни Къдри от прах с Принтом Орегонские патица - Queen

100% Памук 100% Памук сатен, брой нишки 200.Ярки и наситени Официално Лицензирани Цвят и лого 15инчов спад с ма�

BGN 1.00