Метална Клетка Клеми За Ключалката Клещи, Скоби За Закрепване на Клетки за Домашни Птици Пиле и Заек Пъдпъдъци, Гълъби Инструмент За Инсталиране на Клетки за Домаш?

Метална Клетка Клеми За Ключалката Клещи, Скоби За Закрепване на Клетки за Домашни Птици Пиле и Заек Пъдпъдъци, Гълъби

BGN 8.49

New

Продуктът е наличен

Списък с пакети : 1 бр клещи с клипове за ключалката в телена клетка и 300 бр.Лесен за работа и инсталация, което значително опростява изграждането на клетките.Заявление за много други цели в стопанството, ферми, у дома, в магазина и т., Подходящ за изграждане на клетки за много животни като домашни птици, пиле, заек, домашни птици, и т. Списък на пакетите : 1 бр. клещи с клипове за ключалката в телена клетка и 300 бр.Лесен за работа и инсталация, което значително опростява изграждането на клетките.Заявление за много други цели в стопанството, ферми, у дома, в магазина и т., Подходящ за изграждане на клетки за много животни като домашни птици, пиле, заек, домашни птици, и т. Комплектът включва : -Клещи с клипове за ключалката на метална клетка-300 x скоби Моля, обърнете внимание : поради ефекта На осветеност, яркост на дисплея и ръчно измерване на цвят и размер на снимките и действително стоки могат да се различават.Надявам се, че разбирате!Благодаря ви!.

Добавки за продукти

Ясла за хранене на папагал в клетка (малък) New
Ясла за хранене на папагал в клетка (малък)

Ясла за хранене в клеткаТрайно покритие черен прах.Бавното хранене, насърчаване на храна и обогатяване.

BGN 2.67
Играчка Супер Bird Creations SB963 Twirl N' Whirl Bird, Средният размер на птици, на 6.5 x 4 New
Играчка Супер Bird Creations SB963 Twirl N' Whirl Bird, Средният размер на птици, на 6.5 x 4

ЗА ПТИЦИ СРЕДЕН РАЗМЕР – играчка Twirl n' Whirl bird от Super Bird Creations е идеален за червей червеи, средни конуров, кв

BGN 2.00