Птичья Клетка Птичья Клетка Голям Замък Птичья Клетка Боядисана Клетка на Папагал Птичья Клетка Подходяща за Тигрова кожа Черен Феникс Канарче Любовта е Птица, Ин?

Птичья Клетка Птичья Клетка Голям Замък Птичья Клетка Боядисана Клетка на Папагал Птичья Клетка Подходяща за Тигрова

BGN 1.33

New

Продуктът е наличен

1 Дизайн : дизайнът на химикалки, затворен контейнер за хранителни продукти от плексиглас, за да се предотврати изтичане на продукта, повишаване на защитата на околната среда и канализация, всеки контейнер за хранителни продукти е независима малка врата, през която лесно да добавяте и да се замени продукти.Уникална функция за заключване на вратите клетка за клетки може ефективно да предотврати бягство на птиците. Материал : метал, желязна тел. Размери : 60 см х 31,5 см х 58 см / 23,6 инча × 12,4 инча × 23,0 инча. Многофункционалност : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.Тя може да се използва за украса на цветята-магазин. Просторно пространство : много е подходящ за малки птици като на което се канарче, какаду, папагали и златни папагали.Гълъби, вьюрки и пъдпъдъци. Дизайн : дизайнът на химикалки, затворен контейнер за хранителни продукти от плексиглас, за да се предотврати изтичане на продукта, повишаване на защитата на околната среда и канализация, всеки контейнер за хранителни продукти е независима малка врата, през която лесно да добавяте и да се замени продукти.Уникална функция за заключване на вратите клетка за клетки може ефективно да предотврати бягство на птиците. Материал : метал, желязна тел. Размери : 60 см х 31,5 см х 58 см / 23,6 инча × 12,4 инча × 23,0 инча. Многофункционалност : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.Тя може да се използва за украса на цветята-магазин. Просторно пространство : много е подходящ за малки птици като на което се канарче, какаду, папагали и златни папагали.Гълъби, вьюрки и пъдпъдъци.Име на продукта : клетка за птици Материал, изделия от : метал, желязна тел Цвета на продукта : моля, обърнете се към изображението на дисплея!Применимая сцена : подходящ за употреба на закрито и на открито Накратко : 1.

Добавки за продукти

Ipetboom 25 Бр Папагал Разклонение На Дърво Платформа Птичья Клетка Аксесоари Папагал Дървен New
Ipetboom 25 Бр Папагал Разклонение На Дърво Платформа Птичья Клетка Аксесоари Папагал Дървен

АКСЕСОАРИ ЗА ПТИЧИ КЛЕТКИ ✨Здрав и практичен багажник за плътност може да привлече птици за игри, тя е �

BGN 38.04
Подложка за птици от морска трева, Хамак от естествена Трева, Сплетен от окото, Виси в Клетка за Папагали New С отстъпка
Penn Plax 4-Опаковане. Универсални Щипки за клетка за клетки New
Penn Plax 4-Опаковане. Универсални Щипки за клетка за клетки

Размери на опаковката : Д х 4,5 5,6 х 10,5 W (инча)Тегло на опаковката : 0,95 кг.Страна на произход : Китай.Номер на

BGN 1.59
Съкровищата на животни LBW-0059 Птичка, Ощипывающая Гъба, Играчки за Птици New
Съкровищата на животни LBW-0059 Птичка, Ощипывающая Гъба, Играчки за Птици

Допринася за физическа активност и предпазва от скукаИграчки за птиците помагат за подобряване на пове

BGN 22.51
Bird Talk: е Посветена на по-добро грижи за домашни птици, том 30, № 3 (март 2012) (дневник) New
Bird Talk: е Посветена на по-добро грижи за домашни птици, том 30, № 3 (март 2012) (дневник)

На корицата : "Безплатен плакат", "Кратки факти за Пионусе", "Съвети за безопасност за свободно летящи въл�

BGN 1.00