Лятната Влажна, Суха чанта с Авокадо, Множество Влажна чанта за Памперси, за Бански костюми, Водоустойчив Влажна, Суха Органайзер с Два Джоба с Цип, Дръжка за практи?

Лятната Влажна, Суха чанта с Авокадо, Множество Влажна чанта за Памперси, за Бански костюми, Водоустойчив Влажна, Суха Органайзер

BGN 12.43

New

Продуктът е наличен

【Здрав материал и размера на】 е Изработен от водоустойчив плат кепър 290, която е твърдо, за многократна употреба и са водоустойчивиИма два размера : 30 * 36 см 15* 22 см (11,8 * 14,2 инча 5,9 * 8,7 инча). 【Многоцелеви】 чудесно за подробности молокоотсоса.Лесно сортиране на дрехи / чорапи / бельо / памперси / бански / чаршафи и т. се Използва за разделяне на мокри / сухи или чисти / мръсни елементи.Удобно го сложите в плажната чанта, куфар, дори да виси на стената / вратата или на китката си. 【Добър дизайн】 Чанта за мокро и сухо почистване с цип и дръжки.Два джоба с цип споделят влажна и суха кърпа в един пакет.Благодарение на ръце ще ви бъде по-лесно и по-удобно да нося тази торба. 【Топли уши】 Може да се пере в машина, на ръка, а след това затвори изсъхне.Не успя да се носят нещо, с което капе, но е подходящ за влажни и мокри неща. 【Пътна чанта За съхранение на】не само чанта за влажни сушене на пелени, но също така може да се използва като пътна чанта за съхранение, дамскую дамска чанта, чанта за пране, чанта-органайзер и т., Тази чанта за влажни сушене улеснява организацията на дрехи за децата си, запазва своя куфар спретнати, чисти, а също така дава възможност за много бързо намиране на необходимите ви неща.

Добавки за продукти

Бебе Ганеша, Детски Пъзел от 54 Части, Индийската култура New
Бебе Ганеша, Детски Пъзел от 54 Части, Индийската култура

Функции : Включва 54 подреждане на пъзел парчета, изработени от висококачествен картонКрайния Размер на

BGN 9.60
Калъф за свободни бърт Bees от Органичен памук за стандартни детски изтривалки с размер 16 x 32 инча New
Калъф за свободни бърт Bees от Органичен памук за стандартни детски изтривалки с размер 16 x 32 инча

Трикотажный трикотаж от памукКалъф за пеленального маса бърт Bees трикотажный трикотаж.BEESNUG 360º, високок�

BGN 2.67
Не приставай Към мен, Докато аз се Променят Пелена - Фляжка със спирт обем 8 грама New
Не приставай Към мен, Докато аз се Променят Пелена - Фляжка със спирт обем 8 грама

ИЗДРЪЖЛИВ Нашата фляжка за пиене rock solid обем 8 мл идеален за всички видове пиене на закрито и на откритоТ

BGN 1.33