Kigai Водоустойчив Набор от Мокри Чанти и с Доста Костилки от Плодове, Мокри, Сухи Торби за Филтър Памперси, Моющийся Калъф с Дръжка, Чанта Органайзер за Плаж, Фитнес з?

Kigai Водоустойчив Набор от Мокри Чанти и с Доста Костилки от Плодове, Мокри, Сухи Торби за Филтър Памперси, Моющийся

BGN 16.07

New

Продуктът е наличен

[Размер на влажни пакети от 2 опаковки] : Голям - 11,8 х 14,2 инча, малък - 5,9 х 8 мокра суха торбичка 2 различни размери за да отговарят на вашите нужди в различни неща. [Здрав цип с дръжка] : Клон на двоен цип улеснява разделението на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети.Всяка тъканта, чанта за памперси има 1 дръжка с бутон.Да ви е удобно връзване на този влажен суха чанта за количка, пътни чемодану или багажу. [Лесен за почистване] : Чанта за мокри бански костюм е изработен от водоустойчив саржевой тъкан, която може да се пере в машина.Моля, завъртете отвътре навън, за да се измие.Препоръчва се изсушават на въздуха. [Просторен за съхранение] : Тази чанта за мокро и сухо почистване функции, в него могат да се съхраняват влажни и сухи елементи.Лека конструкция лесна за переноске.Големият може да се използва като склад за памперси, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла, бански костюми и т. Малък е подходящ за някои дребни неща, като бельо, тоалетни принадлежности, чорапи, козметика и т. [Практическа чанта за влажни сушене] : идеален за съхранение на влажни и сухи неща като бельо, бански костюми, детски тъканни памперси, хавлии, чорапи.Чудесно за разходка на майката и на детето, пътувания, летни лагери, плажни басейни, спортни зали и т. [Размер на влажни пакети от 2 опаковки] : Голям - 11,8 х 14,2 инча, малък - 5,9 х 8. мокра суха торбичка 2 различни размери за да отговарят на вашите нужди в различни неща. [Здрав цип с дръжка] : Клон на двоен цип улеснява разделението на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети.Всяка тъканта, чанта за памперси има 1 дръжка с бутон.Да ви е удобно връзване на този влажен суха чанта за количка, пътни чемодану или багажу. [Лесен за почистване] : Чанта за мокри бански костюм е изработен от водоустойчив саржевой тъкан, която може да се пере в машина.Моля, завъртете отвътре навън, за да се измие.Препоръчва се изсушават на въздуха. [Просторен за съхранение] : Тази чанта за мокро и сухо почистване функции, в него могат да се съхраняват влажни и сухи елементи.

Добавки за продукти

Deny Designs Natt, съобщение, монтиран на стената картина в рамка, малък, 12 x 12 New
Deny Designs Natt, съобщение, монтиран на стената картина в рамка, малък, 12 x 12

Плоска рамка от кехлибар, бамбук с гланцово печатни изображениеКомплектът включва стенни закачалка.Вы�

BGN 19.33
Ведерко за памперси Декор Classic Биоразградими фракции | 2 бр. | Най-икономична система за попълване на | Бърза New С отстъпка
Линия на футболен Двор Раница за Памперси Чанта За Бутилка С Вода, Чанта За смяна на Пелени New
Линия на футболен Двор Раница за Памперси Чанта За Бутилка С Вода, Чанта За смяна на Пелени

Размер на раницата : 10,6 Lx 7,8 Wx постигане на 14з инчаГолям капацитет : 1 основен джоб и 2 странични джоба, 1 пр�

BGN 0.33
Чанта Фокси Vida - Решетка Tangelo New
Чанта Фокси Vida - Решетка Tangelo

Девет джобове, включително вътрешни и външни отделения с ципВодоустойчив найлон подплата.Основата от в

BGN 114.00
Чанта за Памперси Stars Cloud Чанта За Грижа За Единорогом Чанта За Смяна на Пелени New
Чанта за Памперси Stars Cloud Чанта За Грижа За Единорогом Чанта За Смяна на Пелени

Мека на допир саржевая плат, лека, добре прошивается, здрав, лесен за почистване, водоустойчивРазмери на

BGN 25.45