KEEPREAL Purple Flower Wet Dry Bag за филтър Памперси и бански костюми, за пътуване и на плажа - Водоустойчив Мокри чанти - Са идеални за влажни дрехи, тоалетни принадлежности, 2 опа?

KEEPREAL Purple Flower Wet Dry Bag за филтър Памперси и бански костюми, за пътуване и на плажа - Водоустойчив

BGN 2.67

New

Продуктът е наличен

✅ Достатъчно места-2 броя в комплект, Голяма чанта : L112", малка чанта : L5.7"; Лек и удобен за носене. ✅ ВОДОУСТОЙЧИВ И многократна употреба-Влажен чанта е направена от водоустойчив TPU.Голям влажен пакет за многократна употреба и в двуслойни (вътрешен и външен), а малко влажен пакет е подходящ за всички всячины, като бельо и тоалетни принадлежности.Той не съдържа BPA и е безопасна за бебета след тестване.Повърхността влажна чанти, украсени с модерни модели, но с атрактивен дизайн, което ви прави уникални. ✅ Портативен ДИЗАЙН - Окачен органайзер за бельо се предлага с дръжки, които са удобни за носене или виси някъде, за да пести място, например в детска количка, дръжките на вратите, закачалка за кърпи.Идеален за активна почивка или пътуване. ✅ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – нашата плат се поддава на протиранию и машинно пране.Завъртете отвътре навън, за да се измие.За да удължите живота на нашите многократно чанти, ние ви препоръчваме да изсъхне нашата быстросохнущую тъкан на въздуха. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЧАНТИ - Наистина прекрасна чанта, която ви позволява носенето на мокри и сухи неща в една чанта.Носете всичко нещата си в една чанта, при запазване на сухи неща са сухи, а мокри или замърсени - единични.Наистина всичко в един пакет!Можете да ги използвате като пакети за влажна сушене на пелени, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти, мешочков за пране, чанти-организаторите. ✅ Достатъчно места-2 броя в комплект, Голяма чанта : L11.2", малка чанта : L5.7"; Лек и удобен за носене. ✅ ВОДОУСТОЙЧИВ И многократна употреба-Влажен чанта е направена от водоустойчив TPU.Голям влажен пакет за многократна употреба и в двуслойни (вътрешен и външен), а малко влажен пакет е подходящ за всички всячины, като бельо и тоалетни принадлежности.Той не съдържа BPA и е безопасна за бебета след тестване.Повърхността влажна чанти, украсени с модерни модели, но с атрактивен дизайн, което ви прави уникални. ✅ Портативен ДИЗАЙН - Окачен органайзер за бельо се предлага с дръжки, които са удобни за носене или виси някъде, за да пести място, например в детска количка, дръжките на вратите, закачалка за кърпи.Идеален за активна почивка или пътуване. ✅ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – нашата плат се поддава на протиранию и машинно пране.Завъртете отвътре навън, за да се измие.За да удължите живота на нашите многократно чанти, ние ви препоръчваме да изсъхне нашата быстросохнущую тъкан на въздуха. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЧАНТИ - Наистина прекрасна чанта, която ви позволява носенето на мокри и сухи неща в една чанта.Носете всичко нещата си в една чанта, при запазване на сухи неща са сухи, а мокри или замърсени - единични.Наистина всичко в един пакет!Можете да ги използвате като пакети за влажна сушене на пелени, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти, мешочков за пране, чанти-организаторите.

Добавки за продукти

Ведерко за памперси Декор Classic Биоразградими фракции | 2 бр. | Най-икономична система за попълване на | Бърза New С отстъпка
Птици На Цветове на Череша Чанти За детски Памперси На Раменните Ремнях Чанта За Памперси New
Птици На Цветове на Череша Чанти За детски Памперси На Раменните Ремнях Чанта За Памперси

Размер на раницата : 10,6 Lx 7,8 Wx постигане на 14з инчаГолям капацитет : 1 основен джоб и 2 странични джоба, 1 пр�

BGN 20.99
Пътен Раница GUEROTKR, Чанта За Памперси, Рюкзачные Чанти За Памперси, фигура на животното мопс New
Пътен Раница GUEROTKR, Чанта За Памперси, Рюкзачные Чанти За Памперси, фигура на животното мопс

★ Размер на раницата за пътуване : 27x19,8x36,5 см / 10,6x7,8x14 инча ★ Материал чанти за памперси : Задната част на

BGN 0.33
Пътен Раница GUEROTKR, Чанта За Памперси, Рюкзачные Чанти За Памперси, Добър Вечер, Еднорог New
Пътен Раница GUEROTKR, Чанта За Памперси, Рюкзачные Чанти За Памперси, Добър Вечер, Еднорог

★ Размер на раницата за пътуване : 27x19,8x36,5 см / 10,6x7,8x14 инча ★ Материал чанти за памперси : Задната част на

BGN 56.94